Mihez kezdjek? Jó lenne leérettségizni, talán jövőre el is tudom kezdeni a sulit. A gond az, hogy utána nem tudom, mihez kezdjek. Igazából az orvosi érdekelne, mert kedvencem a biosz és az emberi test, vagy szülésznő lennék.
Felvétel nem korhoz függő egyetemeken, ez persze azt is jelenti, hogy akár (ha még nem voltál)államis helyre is bekerülhetsz de az orvosi egy egész embert kíván.
Szóval ha a te helyzeted olyan, hogy pl. dolgoznod kell vagy csak így estin érnél rá akkor szerintem ez nem lesz nagyon megoldható :x
Akkor végkép nehéz lenne szerintem, szülőként ugye nem tudsz 100% lenni és orvosin nem ajánlott úgy próbálkozni, hogy lehet nem jön be mivel drága mulatság :s
Mindenesetre estin ha van időd megcsinálhatod a gimit. Ugye vannak ilyen 2éves kurzusok a 4évre amik egész jók.
felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/meghirdetes.php?meg_id=3067
ezt nezd meg akkor. tavaly meg iden is olyan 290 vmennyi volt a ponthatar. ezt is a felvi.hu n tudod megkeresni. nem nehez bejutni sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!