Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavaró ha én már lemondtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró ha én már lemondtam arról, hogy legyen párom?

Figyelt kérdés

Soha meg sem próbáltam, voltak akik közeledtek volna mert.. mert nem tudom..nem vagyok csúnya, empatikus vagyok, meg minden megvan ha kell

De vhogy engem olyan 17-18 éves koromban iszonyat letört az, hogy ennyire rövid kapcsolatok vannak

És nem vagyok hajlandó energiát fektetni a semmibe..nem élném túl ha önhibán kívül elhagyna vki akivel mindenem megosztom

Ez megérthető lenne pl lány barátként (nem extrákkal)

csak kíváncsiság

24f

2018. febr. 25. 00:57
 1/5 anonim ***** válasza:
24 évesen még ne mondj le semmiről. Inkább legyél egy jó példa, hogy megfelelően választasz társat, akivel nem hagyjátok el egymást.
2018. febr. 25. 01:02
 2/5 anonim ***** válasza:
akkor viszont lemaradsz sok mindenről sőt nem lessz rapasztalatod sem nem lessz kêsőbb mire hagyatkozni .Te tudod ha neked így kényelmes akkor hajrà.
2018. febr. 25. 06:27
 3/5 anonim ***** válasza:
tapasztalatod*
2018. febr. 25. 06:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem zavaró.

És neked?

2018. febr. 25. 07:55
 5/5 A kérdező kommentje:
nekem? hát néha az de már megszokom
2018. febr. 25. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!