Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg azt sokan, hogy a csajoknak nem az izmos test és a pénz a legfontosabb, hanem az, hogy legyen férfias az illető?
Ezt férfiként kérdezem, mivel látom, hogy sokan azt hiszik, hogy a sikerért gyúrni kell és gátlástalan pszichopataként pénzt keresni. Igaz vannak olyan nők akiknek ez kell, de hát elég alacsony mérce ahoz, hogy valakinek olyan "nő" kelljen. Azért a legtöbb nőre ez nem jellemző.
Ott a külső téma. Természetünkből adódóan mi férfiak inkább a látványra megyünk, mi jobban megnézzünk egy női testet egy szép arcot, míg a nőknél inkább a határozottság, figyelmesség, udvariasság, biztonság és az intelligencia a fontos, ha értékesnek találja azokat a belső tulajdonságokat, akkor nem fogja az izgatni, hogy nem teljesen a zsánere. Bár igaz vannak olyan feminista elférfiasodott nők akik nem ezt állítják és ők is megnézik annyira a férfi testet, mint férfiak, de az alap természetüket nem lehet annyira elnyomni. Ez van!
Úgy látom, hogy azok választják a gyúrást, akik belsőleg nem tudnak semmit felmutatni és bebeszélik maguknak, hogyha gyúrnak legalább heti négyszer és beszereznek egy bmw-t akkor már nagy sikerük lesz. Én inkább elnőiesedett férfiaknak látom az ilyeneket, akik pózolgatnak, tetszelegnek, annyit állnak a tükör előtt, mint a nők hogy belőjék a sérójukat, szűk ruhákat vásárolnak, ezek nőies dolgok és nem férfi az aki ilyeneket csinál.
Persze nem azt mondom, hogy minden konditeremben levő fazon ilyen, aki azért csinálja, mert szereti az csinálja is és hajrá örülök, hogy szereti csinálni, de csak a nők miatt gyúrni szerintem elég gáz és nem túl férfias cselekedett.
Mindent leírtál☺
Akikről szó van, valószínűleg ezek a dolgok nem érnek fel az agyukig.
De nem baj, hogy vannak ilyenek, tényleg vannak nők akik erre buknak hát hagy találják meg egymást.Zsák a foltját.
Mégis alig látni kigyúrt vagy gatdag férfit nő nélkül, hát ezért mondhatják sokan azt.
A férfiaknak is az a célja, hogy minél több nőnél legyen esélyük és minél kisebb eséllyel utasítsák vissza. Ha ehhez a több izom és a jó kocsi csak hozzáad akkor miért lenne máshogy? Nem véletlen, hogy akkora üzletág lett a konditerem és mindenféle táplálékkiegészítő termék aminek 30-40 éve még híre sem volt.
Ahogy írtad, a tükör előtt pózolgató férfiak ilyenek vagy olyanok, mégis az ő képeik alatt nyáladzik rengeteg nő és facebook-on, karácsonykor az üzenőfalon sem határozott, figyelmes férfiak képeslapjait láttam, hogy egymásnak küldözgetnék a nők, hanem kockás hasú, szálkás izomzatú latin modellekét.
Az pedig megint más kérdés, hogy mikor kinek éppen mi tetszik. Fiatalabb korosztályban pl. a vasággyal 40 kiló, de jól belőtt sérójú "férfiak" az ideálok, később a sportos, jó autóval rendelkező 20-30 közötti férfiak.
Ez a figyelmesség, udvariasság és határozottság mint valóban prioritás max. 40-50 éves kor felett lép érvénybe a nőknél, addig maradnak a külsőségek tetszik vagy sem.
Egyetertek Jaguarral.
Mindenki olyan evolucios strategiat folytat ami a hite szerint a maximalis eredemenyt hozhat.
Illetve, ha egy kigyurt ferfi becsajozik, akkor nem dobja el a sulyokat, hanem tovabbra is lemegy a terembe, mert szereti csinalni.
Ez nagyon jó. Tehát nem vagyok nő, ha annyira izgat egy férfi teste, mint egy férfit a női test? Mondod ezt te, aki élt férftestben is, női testben is, majd összevetetted a tapasztalatokat.
Én azt vettem észre, hogy azért fikázzák a kondisokat, mert maguk lusták tenni bármit. Ezért kitalálnak ilyen elméleteket, hogy nem nő vagy rossz nő az, aki a testhez vonzódik, és nem fogadja el az ő ocsmány kinézetüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!