Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet túl lenni azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túl lenni azon, h összeomlott az életed? Mit lehet csinálni h jobb legyen?

Figyelt kérdés
Elhagytak, egyedül nevelem a gyermekemet.Apuka látványosan boldog az új párjával. Irigy vagyok, biztos ezt mondjátok. Lehet, nem tudom, csak azt h fáj látnom, hogy nekem nem adta meg azt a törődést, amit neki. Rossz ember lennék? Biztos vannak hibáim, de azt tudom h a családom volt a legfontosabb.Nem tudok nyitni más felé. Sokszor érzem h összeroppanok lelkileg. De akkor mi lesz a gyerekemmel? Akinek fájt a családi életének az összeomlása, kettétörése, hogyan jött helyre az élete ha egyéltalán sikerlt talpraállnia. Nincsenek barátaim, aki van, nem akarom ezzel nyaggatni, neki szép családi élete van. Rossz amikor apuka elviszi a gyereket és nélkülem van. Eszembe jut, h ha együtt maradunk, akkor nem kéne órákat, napokat nélküle töltenem. Amit sosem kapok vissza.
2018. febr. 24. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát igaz a nemünk nem ugyan az, de lényegében "kollégák" vagyunk. Fog összeszorít és kezdd el összeszedni magad. Csodát ne várj, az elején olyan lesz, mint sokkosan felmosni a vért magad után, de folytatni kell és szépen lassan vissza tér beléd az élet és tudsz újra ismerkedni/párt találni. Ne add fel, remek motivációd is van hozzá.

31/f

2018. febr. 24. 15:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Neked mennyi idő után lett jobb?nekem 1év után se
2018. febr. 24. 15:41
 3/5 Diavolino44 ***** válasza:
Azt szoktak mondani az okosok, hogy egy kapcsolatot feldolgozni, a kapcsolat idejenek 20-30%-a. Szerintem meg nincs itt az idod, hogy tovabb lepj. De azert arra batoritlak, hogy merj lepni az uj fele. Ami lehet uj hobbi, baratok barmi. Az tud segiteni.
2018. febr. 24. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Merengtem a kapcsolataimon és magamon vagy fél évet, aztán két év után, úgy fél éve lett párom.

31/f

2018. febr. 24. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne azon szomorkodj, hogy elvesztegeted a gyereked nélkül töltött időt, inkább használd ki azt. Nem tudom milyenek a lehetőségeid, de mozdulj ki például. Keress valami elfoglaltságot magadnak ami feltölt, hogy a gyereked egy vidám, boldog anyukát kapjon vissza mikor hazamegy az apjától.

Van hozzád hasonló 40-es ismerősöm, aki ha nincs nála a gyerek állandóan programokat szervez magának, esetleg beiktat egy-két randit. Éli az életét és ahogy látom ez jó hatással van rá.

2018. febr. 24. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!