Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lyányok! Nekem elhiszitek, hogy nem kell smink?
Figyelt kérdés
2018. febr. 22. 11:58
11/23 anonim válasza:
Hát hogyne! Most mindenki meg fog térni, az egész világ leteszi a sminket. Mindezt egy random Gyakoris srác miatt. Hihetetlen!
12/23 A kérdező kommentje:
megállnak a kezek a levegőben..egy perc néma csend..és nincs többé smink :)
úgy lesz ugye?
2018. febr. 22. 12:59
13/23 anonim válasza:
Igen kérdező, elhiszem neked, hogy neked nem kell smink. xD
14/23 anonim válasza:
Tőlem aztán sminkeljenek a férfiak is, engem nem érdekel. Én nem sminkelek (pedig "kéne", vannak apró bőrhibáim néha pattanások), csak nagyon ritkán, az feltűnik az ismerőseimnek. Én így érzem jól magam plusz ahogy előttem is írták, annyival többet alhatok, vagy ülhetek a semmibe bámulva a kávé mellett. Sosem voltam népszerű lány, de szerintem ez nem ezen múlt. Van párom, neki így tetszem, ahogy vagyok.
15/23 anonim válasza:
17/23 anonim válasza:
Elhiszem, mert van, amikor nem sminkelek és olyankor sem halok meg, nem leszek beteg, tudok levegőt venni stb., tehát a smink nem kell. Ugyanakkor én ennek ellenére sminkelem magamat, mert úgy sokkal jobban nézek ki, rengeteget dob az arcomon és ettől jobban érzem magamat. Ráadásul nekem ez nem teher, tök szívesen csinálom. Úgyhogy én sminkelek és sminkelni is fogok, mert nekem ez így jó, ez tetszik és nem érdekel, hogy kinek mi a véleménye és senki miatt nem fogok megváltozni. Ahogyan már előttem is írták, ha valakinek ez nem tetszik, akkor az keressen magának olyan lányt/nőt, aki nem sminkel.
18/23 anonim válasza:
El, csak nem érdekel, mert a sminkelés hobbiként is működik nálam. Tudom, hogy teljesen szép vagyok smink nélkül is, párom is van, tetszem neki mindenhogy, szóval totálisan lesz_arom, hogy ki mit gondol. Foglalkozzatok a saját dolgotokkal!
19/23 anonim válasza:
Persze, hogy elhiszem. Igazából nem is kell elhinnem, senki nem kényszerít a sminkelésre, semmiben nem lenne más az életem, ha nem csinálnám. Ettől függetlenül nekem ne mondja meg senki, hogy sminkeljek-e vagy ne, majd én eldöntöm magamnak. Nem azért csinálom, mert smink nélkül egy darab sz#rnak látom magam, csak néha jól esik egy különlegesebb eseményre feldobni valamivel a kinézetem. Én sem mondom meg egy pasinak, hogy szerintem növesszen szakállat vagy borotválkozzon meg, azt csinál magával, amit ő akar, cserébe ő se mondja meg nekem, hogy kell-e nekem kb heti egyszer szempillaspirált használni.
20/23 A kérdező kommentje:
13! vágom
2018. febr. 22. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!