Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Nálatok is van/volt olyan, hogy a pasitok/ férjetek ellenezte hogy sminkeljetek, mert nem szereti? (szolid smink) Hogy viseltétek?
Nekem csak annyit mondott a párom, hogy szerinte annak is megvan a bája, ha nincs rajtam smink, szereti az arcom mindenhogy. Ha sminkelve vagyok megdicser, ha nincs rajtam smink azt is szereti.
Én sem értem, ha valaki tiltja vagy nem engedi a párjának. Ha tiltaná akkor is sminkelnék, az én dolgom. Én is elfogadom a saját pasis dolgait.
Szeret a barátom mindenhogy, de megérti, hogy mindennek megvan a helye és ideje. Ha reggel kelek fel, nyilván nem vagyok kisminkelve, akkor úgy lát szépnek, de mikor már felöltözök és megyek meetingekre, talpig sminkben, szintén szépnek lát, csak más a kontextus. Néha poénkodik, mikor buli után mosom le az arcom, hogy ki maga?, vagy ilyesmi, de jól kezeli. Nem is lehet ilyesmit "tiltani".
20L
Azzal nekem semmi bajom nem lenne, ha elmondaná, hogy jobban szereti, ha nem sminkelek, mert valóban vannak előnyei pl. nem kell annyit készülődni, nem kell figyelni rá, hogy nehogy elkenődjön vagy megfogjon valamit és nyilván neki is jobb, ha úgy érinti meg az arcom, hogy nem lesz púderes, alapozós az ujja. Az pedig, hogy smink nélkül is tetszem neki, szerintem egy alap dolog..., hiszen nem tudok mindig tökéletesen kinézni, mindig tiptop lenni és egy kapcsolatban elkerülhetetlen az, hogy smink nélkül is meglásson pl. reggel, este, éjjel, betegen, strandon, hétvégén ha nem megyek sehová stb. Ezzel eddig nekem semmi bajom nem lenne.
Ugyanakkor azt már nem viselném el, ha meg akarna változtatni és kvázi meg akarná tiltani azt, hogy sminkeljek. Én szeretek sminkelni és nem viszem túlzásba (natúr, természetes hatású sminket viselek, max. különlegesebb alkalmakra szoktam picit extrábbat), de az a kevés is rengeteget dob rajtam és sokkal szebb az arcom, a tekintetem sminkelve, mint nélküle (Smink nélkül sem tartom magam csúnyának, de azért mégis vannak bőrhibáim, mégis picit karikás a szemem, mégsem egységes a bőröm, a szemöldököm sem tökéletes és a szempillám sem hangsúlyos.) Ez is a megjelenés része és, ha már szépen, csinosan felöltözöm és megcsinálom a hajam is, akkor ki is sminkelem magamat, mert úgy teljes az összkép. Valamint én sokkal jobban érzem így magam, magabiztosabb vagyok, jobb a közérzetem stb., szóval azért sminekel, mert nekem így tetszik, nekem így jó. Ezen én senki kedvéért nem változtatnék, ha ő engem akar és velem szeretne együtt élni, akkor ezt bizony el kell fogadnia.
Huhh volt bizony, éktelen hisztéria volt belőle, ha szempillaspirált raktam fel, mert hogy tudom jól hogy neki nem tetszik a smink, ezért logikus következmény, hogy akkor másoknak akarok tetszeni biztos, más férfiakat akarok meghódítani (nyilván egy nyamvadt szempillaspirál miatt fognak a lábaim előtt heverni a férfiak :D )
Közben nyilván imádta nézegetni a kivakolt csajokat online :D
Nem maradtunk sokáig együtt...
Hálistennek most a párom normálisan áll hozzá, közölte hogy MIATTA biztos, hogy nem kell sminkelnem, ő gyönyörűnek lát nélküle, de ha magam miatt szeretném, akkor hajrá, az erős smink nem igazán jön be neki, de tudja hogy az amúgy se az én stílusom, amiatt nem kell aggódni :D
Nem szereti - én sem -, de ha nagyritkán kisminkelem magam, akkor elismeri, hogy csinos vagyok.
De a mindennapokban örül, hogy nincs rajtam semmi, és nem az alapozót kell csókolnia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!