Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sminkkel vagy smink nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sminkkel vagy smink nélkül?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire fontos a smink ? Én 20 évesen egyáltalán nem sminkelem magam... Ti/ a párotok sminkeli magát? Nektek mi jön be ?
2018. jan. 14. 22:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%

Igaz én is lány vagyok, de én sem sminkelem magam egyáltalán. Szerintem jobb úgy megismerni valakit, hogy úgy tetszik ahogy van, természetesen elkerülve azt, hogy smink nélkül nem az esete az adott fiúnak.

19/L

2018. jan. 14. 22:30
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
Hála a mindenhatónak, a párom, csak minimálisan, de csak ha tényleg olyan alkalom van. Szerencsére, évente csak pár ilyen alkalom van.
2018. jan. 14. 22:30
 3/15 anonim ***** válasza:
32%
Hat 20 évesen, még nincs is rá sok szükséged gondolom...
2018. jan. 14. 22:34
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Én sem sminkelek egyáltalán.

22F

2018. jan. 14. 22:40
 5/15 anonim ***** válasza:
60%

Én nem sminkelek. Nem szeretem, zavar. Nem is tudok sminkelni. Eseményekre a kozmetikus ismerősöm szokott kisminkelni. Olyankor mindig alig várom, hogy lemoshassam, megőrülök tőle. Az exemmel közel 4,5 évig voltunk együtt. Ő szerette bennem, hogy nem sminkelek, sokszor mondta is.

21N

2018. jan. 14. 23:05
 6/15 anonim ***** válasza:
41%

Akkor én leszek a kivétel, imádok sminkelni. A barátomnak tetszem mindenhogy.

Hétköznapokon persze nem extrémen, de ha semmi másra nincs időm, egy vörös rúzs van rajtam. Alapjáraton pedig egy olyan alap, amivel csak kihangsúlyozom, amim van, ami nem olyan előnyös, azt pedig elfedem. (BB krém, korrektor a szemem alá, enyhén a szemöldököm, szempillaspirál.)

A barátomnak fel se tűnik, hogy lemostam-e, vagy még rajtam van, maximum azt hiszi, azért nézek ki fáradtabbnak, mert alváshoz készülődünk.

Alkalmakra pedig szeretek erősebben is, szemhéjpúder, hangsúlyos szemöldök és ajkak.

Nekem magabiztosságot ad, hogy kihozom magamból a maximumot. Egyedül a vasárnapok azok, amikor semmilyen esetben sem sminkelek, kontaktlencsét se teszek be.

20L

2018. jan. 14. 23:25
 7/15 anonim ***** válasza:
53%

Párom sminkeli magát, és nagyon ügyes, nagyon szexi lesz tőle, imádom 😍

Igazándiból csak a szemét húzza ki, meg oár apróság, szolidan

F

2018. jan. 14. 23:37
 8/15 anonim ***** válasza:
49%
smink nélkül
2018. jan. 14. 23:43
 9/15 anonim ***** válasza:
63%
Én évente kb. 2x sminkelek (spirál), meg az ajkamra rakok ajakápolot vagy szájfényt (ezek általában minden nap vannak rajtam). Nem szeretem, mert ha pl. ásítok, akkor elkezdek könnyezni, lesirom az egészet, én meg nem vagyok az a tipus, aki percenként nézegeti magát a tükörben vagy kirakatokban.... Párom is azt mondja, így imád :) 22n
2018. jan. 14. 23:54
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

barátnőm van hogy egyáltalán nem sminkel, van hogy kicsit sminkel, van hogy nagyon sminkkel. pontozzatok csak le, de én szeretem hogy többet ad a külsejére, izgalmasan néz ki. van hogy laza, van hogy szexi, van hogy simán szép.

amúgy amikor megismerkedtünk sok éve, még egyáltalán nem sminkelt, nem is akart később se.

2018. jan. 14. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!