Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek sértés ha valaki azt mondja sminkeljétek többet magatokat?
Attól függ.
Én nem nagyon sminkelek.Talán értheti arra is,hogy csúnya vagyok.Akkor viszont biztosan nem teszek eleget a kérésének,hogy ő jobban érezze magát.
De szerintem amúgysem,miért kérne valaki ilyet a másiktól.
Magát a kijelentést nem venném sértésnek, mert gyakorlatilag mindenki jobban néz ki ha ki van festve (kivéve azokat akik nagyon bénán sminkelnek, vagy nagyon fiatalok). Én azt venném sértésnek hogy a külsőmmel foglalkozik. Pl egy férfikolléga ne mondjon nekem ilyet, szimplán azért mert rohadtul semmi köze hozzá, meg amúgy sem vagyok kíváncsi a véleményére. És ugyanígy éreznék akkor is ha megdicséri a külsőmet. Ne tegye.
Párkapcsolaton belül persze teljesen más a helyzet, ott megmondhatja a párom a véleményét, ha nem nyúz vele. Tehát ha 1-2x megemlíti az oké. De ha napi szinten ezzel jönne, akkor bizony megsértődnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!