Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ennél nagyobb sértés egy pasira nézve?
elutasított a lány, de azt mondta, igy vagyok jó, ne változzak. Félév múlva összejött egy szemétládával, csak megdugta, és rögtön dobta...
beszélgettünk utána. Megint azzal jött, hogy én igy vagyok jó, ne változzak...
AKKOR MIÉRT NEM TUD ELFOGADNI???!
Semmi probléma veled, csak nincs meg a részéről a vonzalom. Ez az ok. Ettől függetlenül lehet igaza, ne változz meg. Jó embernek tart, de nincs meg az a plusz. Ezen pedig akkor sem tudsz változtatni, ha a fejed tetejére áll.
Az pedig, hogy milyen más pasikkal jön össze, totál lényegtelen.
az a sértés, hogy mással mit csinál?
azzal, hogy jó vagy, nyilván a lelkedet akarta ápolgatni, hogy ne utáld meg nagyon a visszautasítás miatt.
változz nyugodtan, amerre csak szeretnél. csak ne keseredj meg az ilyen dumák miatt.
Ne sajnáld, megérdemelte azt a szemétládát!
Egyeseknek ennyi kell csak. :D
"Egy bizonyos viselekdés viszont vonzalmat generál"
MELYIK???
Mert úgy gondolja, hogy nem ér föl veled.
T'od általában az emberek a hasonlóhoz vonzódnak. Tehát ha valaki példának okáért feszt rongy emberekkel kefél, az bizony nem tartja magát valami sokra.
Ez nem a te hibád, hanem egyedül az övé. Ezt ő is tudja. Ezért mondja, hogy "te így vagy jó, ne változz".
És hát ebből következik az is, hogy ez bizony nem sértés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!