Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Normális ha a sertés májon...

Normális ha a sertés májon sütés közbe kisebb nagyobb hólyagok keletkeznek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Még ilyenről, hogy egy máj sütés közben felhólyagosodik, sosem hallottam, nálam még ez nem fordult elő.

Szerintem másnál sem, azért nem kapsz választ!

2014. júl. 28. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A sima részén a májnak, vagyis nem vágott felületén

előfordulhat hólyagosodás. a kiszabaduló víz feszíti az eredeti felületet és ott lehetnek hólyagok, amik kipukkadnak és semmi baj nem lesz, max, hogy fröcsköl.

A szeletelés nyomán könnyeben adja ki nedvet, így ott nem ütközik egy vékony hártyába, azért ott nem látszik ilyen jelenség.

Szóval nem kell gondolni semmi káros dologra.

2014. júl. 28. 16:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
Csak ha a sertés már nem él...
2016. febr. 20. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!