Normális ha a sertés májon sütés közbe kisebb nagyobb hólyagok keletkeznek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 13:41
1/3 anonim válasza:
Még ilyenről, hogy egy máj sütés közben felhólyagosodik, sosem hallottam, nálam még ez nem fordult elő.
Szerintem másnál sem, azért nem kapsz választ!
2/3 anonim válasza:
A sima részén a májnak, vagyis nem vágott felületén
előfordulhat hólyagosodás. a kiszabaduló víz feszíti az eredeti felületet és ott lehetnek hólyagok, amik kipukkadnak és semmi baj nem lesz, max, hogy fröcsköl.
A szeletelés nyomán könnyeben adja ki nedvet, így ott nem ütközik egy vékony hártyába, azért ott nem látszik ilyen jelenség.
Szóval nem kell gondolni semmi káros dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!