Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lyányok! Nekem elhiszitek, hogy nem kell smink?
Én bárkinek elhiszem mert nem szoktam sminkelni. Anélkül is magabiztos nő vagyok. Rám akkor szoktak furán nézni, ha néha napján használok szempillaspirált. :)
31/N
Nem hiszem el, üresnek érzem az arcom nélküle.
Sminkkel jobban érzem magam, önbizalmat ad. Nem vakolatnyi mennyiséget értek alatta!
Ha ez tény, akkor nem kell elhinni, hanem tudni kell. Nem "kell" smink: igen, az életben maradáshoz nem kell. De hajat fésülni sem.
Azt meg értse már meg mindenki, hogy a saját testetek kinézetébe csak ti szólhattok bele. Mások kinézetéről nem érdekel, mit gondolsz.
Néha kell smink, de nem mindig.
Hát csõdbe mennének a smink vállalatok is:(
A természetes szépségeknek tényleg nem kell, de az átlagos arcúakon sokat dob egy kis visszafogott smink. A nem vonzó kinézetűeken pedig nem segít, de felőlem, ha ettől jobban érzik magukat.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!