Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes emberek miért fordulnak ki magukból, ha meghallják azt, hogy valaki nem talál párt magának, de vannak elvárásai?
Ha egy Reneé Zellweger-fejű,elhízott nő akar juszt is Lazar Angelovot vagy férfiban Scweinsteiger-fejű,szintén elhízott akar Angela White-ot,tök normális, hogy kapja az ívet.
A kedves és normális nem nagy elvárás,ha valaki nem nárcisztikus,sőt.
Ha találsz magadnak párt reális időn belül, akkor reális elvárásaid vannak.
Aki tíz éve nem talál senkit, aki neki megfelel, annak irreális elvárásai vannak.
Ezt mindig maga az élet igazolja.
#12 Ezzel egyetértek, szerencsére a kérdés esetében nem 10 évről van szó:)) eddig is volt több kapcsolat, csak vége szakadt, a kitartás nem volt meg.
Köszönöm a válaszokat!
14 vagyok
Egyéb esetben én nem tartom gáznak, ha vkinek elvárásai vannak. Sőt. Az a normális, akinek van egy szűrője, és nem mindenkivel jönne össze, aki szembejön vele az utcán.
Ez akkor vicces főleg, hogy amikor meg rosszul választ vki, ugyanezek az elvárás szó hallatán hüledező emberek az elsők, akik leállnak kárörvendve fikázni, hogy "na ja, láthattad volna előre, hogy agresszív alkat és ver".
Szerintem az tök logikus, hogy akinek határozott vagy magasabb elvárásai vannak, az nehezebben fog párt találni, mint az, akinek minden kvára mindegy. Nem értem, ez miért meglepő, vagy ezen miért kell kiakadni.
Akinek nincsenek a kapcsolataival szemben elvárásai, az totál igénytelen ember szerintem (ez értendő baráti és romantikus kapcsolatokra is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!