Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell hibáztatni azt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell hibáztatni azt aki sokáig nem talál magának párt?

Figyelt kérdés
Azt látom hogyha valaki huzamosabb ideig egyedűl van vagy esetleg nem volt párkapcsolata ezért hibáztatni kell őt, mert biztos van valami defektje. Abba nem gondolnak bele, hogy ennél sokkal összetettebb dolgok állhatnak a háttérben. Persze az se jó, ha az ellenkező nemet hibáztatjuk és egyáltalán nem is kéne senkit se hibáztatni, mert nem mindenki tehet arról, hogy jelenleg milyen életkörülményben, helyzetben van.
2017. aug. 24. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
26%

Ez itt nem a rinya helye.

Senki nem hibáztad téged, most már remélem megnyugszol :)

2017. aug. 24. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Ez szerintem nem kifejezetten hibáztatás, de értem miről beszélsz. Én sem szeretem, amikor hetente kíváncsiskodnak, hogy van-e már valaki, aztán amikor mondom, hogy nincs, akkor mintha "elszomorodnának" vagy én nem is tudom mit éreznek ilyenkor, csak mintha azt lehetne leolvasni az arcukról, hogy "jaj Istenem, de sajnállak, hogy egyedül vagy", pedig én szeretek egyedül lenni.
2017. aug. 24. 17:52
 3/8 Lazy Lover ***** válasza:
7%
ezt én se értem! a nők hangoztatják mindig hogy biztos 1 fusztrált nő gyülölő lehet aki szerencsétlen a társkeresésben
2017. aug. 24. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
ki hibáztad téged? szerinted aki azzal foglakozik, hogy neked nincs senkid milyen élete lehet?
2017. aug. 24. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Én tudatosan nem szeretnék pàrt még kb 1évig. Benne vagyok a trutymóban én hibám , hogy ide jutottam. De mindig azt kapom azért nincs senkim mert....(ilyen olyan ....) vagyok.
2017. aug. 24. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem még nem volt senkim, és nem hibáztatott vagy szomorodott el emiatt senki. Furcsa is lenne.

De én szeretek élni, nem olyan vagyok, aki párra vár, hogy elkezdje az életet.

2017. aug. 24. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Különben szerintem itt a kor is számít én 31 vagyok....voltak már komolyabb kapcsolataim is
2017. aug. 24. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
érdekes h lassan egy éve vagyok egyedül mert betemetkezem a karrierépitésbe, a kevés szabadidőmet meg olyanokkal töltöm akik igazán érdemesek a társaságomra, mégse mondta még senki h szerencsétlen lennék.. eleve el sem zárkózom a kapcsolattól, de ehhez ugye olyan nő kellene aki hasonló hozzám, szeret, megérti h naponta 8-12 órát melózok mert a céljaimnak ez az egyik ára, biztosan van ilyen nő, és meg is talál ha mer :)
2017. aug. 25. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!