Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várhat el a nőtől a mai modern társadalomban a férfi kapcsolati szinten?
Figyelt kérdés
Anélkül, hogy rásüssék, hogy szexista. Mert a nőknek egész konkrét listája van, hogy mit várnak el a férfiaktól (most hadd ne menjek bele, mindenki olvasott már ilyen cikket facebookon megosztva, vagy bárhol máshol amit bőszen hangoztatnak a nők, hogy na igen, ez az igazi férfi), de a férfiak mit várhatnak el? Ha elvársz egy vacsorát, akkor nem a 18. században élünk, ha gyereket szeretnél, akkor ő a karrierjére szeretne koncentrálni, ha elvárod, hogy adjon magára, akkor milyen borzalmas ember vagy, hogy neked csak a plázapicshák kellenek, ha féltékeny vagy, akkor mit gondolsz te róla, hogy képzeled, ha nem vagy, akkor az a baj, hogy nem is foglalkozol vele. Ezt most így nem uszítóan, negatív felhanggal kérdezem, csak úgy átvillant az agyamon ez a modern társadalmi ellentmondás, hogy a férfiakkal szemben eléggé konkrét elvárásokat támaszt a legtöbb nő, de visszafele hirtelen nem sok jut eszembe. Most nyilván én sem azon a véleményen vagyok, hogy a nőnek csakis a konyhában a helye, meg társai, el tudom fogadni, hogy már ők is dolgoznak, fáradtan érnek haza, de szerintem egy iszonyatosan nőies és megkapó tulajdonság, ha egy nő gondoskodik azokról, akiket szeret. Nektek mi a véleményetek, esetleg nők, tudnátok mondani olyan dolgokat, amiket nem vennétek sértőnek, ha úgymond "elvárnak" tőletek a férfiak?2018. febr. 20. 14:51
21/22 anonim válasza:
Feltűnt, hogy a kérdező az, aki elbagatellizálja a női oldal problémáit és úgy próbálja előadni mintha a nők felé nem lenne társadalmi elvárás, holott rengeteg elvárás van? Feltűnt, hogy én az ő kérdésére válaszoltam?
22/22 anonim válasza:
Szia!
Véleményem szerint (magamból indulok ki), egy kapcsolatban, ha a nő meg van becsülve, az alábbi dolgokat nyújtja a társának:
hűség
tisztelet
gondoskodás
szerelem
szeretet
együttműködés
Röviden ennyi, de ezt hosszan taglalhatnánk. Apró játékosság az életben, ami a másik mindennapjait jobbá, szebbé teheti.
30/ N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!