Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy indíthat valaki ilyen...

Hogy indíthat valaki ilyen gerinctelen szöveggel?

Figyelt kérdés
nos, az előbb volt egy tinderes kérdés, ott is leírtam ezt, de gondoltam, megkérdezem itt is a véleményeteket a dologról. egyszerűen nem értem, hogy hogy süllyedhetett olyan mélyre a férfi társadalom, hogy olyan szöveggel írnak rá a nőkre tinderen, hogy adományt gyűjtenek rákos gyerekeknek, és ehhez az kell, hogy meztelen képeket küldjenek nekik. azt már megszoktam, hogy a mai világban mindenki csak a szexre megy (bár ez is undorító), na de az a patkányság tetőfoka, ha rákos gyerekekkel poénkodnak... miért tűnt el (MAJDNEM teljesen) a Földről az udvarlás, és vette át a helyét ez az undorító stílus?

2018. jan. 27. 13:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom milyen választ vársz, bár szerintem nem kéne általánosítani.

Tényleg gusztustalan dolog, de hiába, vannak ilyenek. Viszont a tinderen ne is várj udvarlást.

2018. jan. 27. 13:12
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
majdnemhez még sok kell ;]
2018. jan. 27. 13:12
 3/12 A kérdező kommentje:
2# azért annyira nem sok, sőt....
2018. jan. 27. 13:32
 4/12 anonim ***** válasza:
10%
Ne küld neki aktképet! Az arcátlansága miatt, bűntetéskép takard ki az erogén zónáid.
2018. jan. 27. 13:40
 5/12 anonim ***** válasza:
32%

Nos a nőknek nem udvarlás kell, a pasi is egy státusz szimbólum, de nem a minnél udvariasabb, menőbb férfi a lényeg számukra, hanem, hogy legyen kit hívni az iphone on, legyen kivel menni welnes ezni legyen kivel elmenni oda, ahova a nő akar, sportosabb nőknél pedig a legyen valaki aki minden nap adja a dicséreteket, hogy remek edzés volt.

Milyen udvarlás? :D

És a tinder lényege nem az, hogy 1-2 mondatnyi udvarlás után menjél a következőhöz??? Aki k.rv. ne rinyáljon, ha megb.ssz.k.

2018. jan. 27. 13:41
 6/12 A kérdező kommentje:

4# nyilván eszembe se jutott bármilyen képet is küldeni neki, le se reagáltam

5# a magadfajta szűklátókörű férgek miatt utálja minden nő a férfitársadalmat.-.-

2018. jan. 27. 13:43
 7/12 anonim ***** válasza:
38%

"a magadfajta szűklátókörű férgek miatt utálja minden nő a férfitársadalmat.-.-"

Azért vannak még normális nők. Akinek meg írtál, az is normális, csak rossz tapasztalata volt a nőkkel, amin nincs mit csodálkozni... Az ilyen nők, mint te, kedves kérdező, viszont nem normálisak. Találkoztál 1-2 bunkóval, és? Mi van? Totál közhely, de igaz: A rendesebbjét sose veszitek észre. Aztán jön a duma, hogy minden férfi szar.

Szánalmas vagy a kérdéseddel együtt!

2018. jan. 27. 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:
36%

Biztos minden nő utálja a férfitársadalmat, nem csak te?

Igen, mi már csak ilyen szűklátókörű férgek vagyunk.

Férgek, gerinctelen, undorító, patkányság, szép szavak egy nőtől.

Hm, szóval a szex az undorító.

Valahol valami hiba van, nem sejted hol?

2018. jan. 27. 13:56
 9/12 anonim ***** válasza:
89%
Magyarul volt 1 rossz tapasztalatod, ezért az egész szemét mocskos rohadt nyomorult köcsög férfi társadalom dögöljön meg a k..va édes anyjával együtt mert az összes lesüllyedt? Nem vagy te kicsit elszállva magadtól?
2018. jan. 27. 14:09
 10/12 anonim ***** válasza:
47%
Tényleg ne küldj neki cenzúrázott képet. Győzd le az erre vonatkozó vagyadat!
2018. jan. 27. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!