Hogy indíthat valaki ilyen gerinctelen szöveggel?
Nem tudom milyen választ vársz, bár szerintem nem kéne általánosítani.
Tényleg gusztustalan dolog, de hiába, vannak ilyenek. Viszont a tinderen ne is várj udvarlást.
Nos a nőknek nem udvarlás kell, a pasi is egy státusz szimbólum, de nem a minnél udvariasabb, menőbb férfi a lényeg számukra, hanem, hogy legyen kit hívni az iphone on, legyen kivel menni welnes ezni legyen kivel elmenni oda, ahova a nő akar, sportosabb nőknél pedig a legyen valaki aki minden nap adja a dicséreteket, hogy remek edzés volt.
Milyen udvarlás? :D
És a tinder lényege nem az, hogy 1-2 mondatnyi udvarlás után menjél a következőhöz??? Aki k.rv. ne rinyáljon, ha megb.ssz.k.
4# nyilván eszembe se jutott bármilyen képet is küldeni neki, le se reagáltam
5# a magadfajta szűklátókörű férgek miatt utálja minden nő a férfitársadalmat.-.-
"a magadfajta szűklátókörű férgek miatt utálja minden nő a férfitársadalmat.-.-"
Azért vannak még normális nők. Akinek meg írtál, az is normális, csak rossz tapasztalata volt a nőkkel, amin nincs mit csodálkozni... Az ilyen nők, mint te, kedves kérdező, viszont nem normálisak. Találkoztál 1-2 bunkóval, és? Mi van? Totál közhely, de igaz: A rendesebbjét sose veszitek észre. Aztán jön a duma, hogy minden férfi szar.
Szánalmas vagy a kérdéseddel együtt!
Biztos minden nő utálja a férfitársadalmat, nem csak te?
Igen, mi már csak ilyen szűklátókörű férgek vagyunk.
Férgek, gerinctelen, undorító, patkányság, szép szavak egy nőtől.
Hm, szóval a szex az undorító.
Valahol valami hiba van, nem sejted hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!