Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha ismerkedtek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha ismerkedtek egy szimpatikus férfivel, aki huszas évei végén jár és kiderűl, hogy teljesen tapasztalatlan az tényleg kevésbé vonzó?

Figyelt kérdés

Vannak olyan férfiak, akiknek nincs semmilyen mentális problémájuk, de nem jött még össze nekik senki. Ez általában amiatt van, mert nem mindig jön össze a kereslet, kínálat és inkább marad egyedűl, mintsem egy rossz kapcsolatba belemenjen, egy küllemre nem vonzó lánnyal, vagy egy küllemre vonzó, de belsőre borzalmas lánnyal. Ez tényleg ilyen taszító dolog?

Egyik ismerősöm barátja 30 éves korára találta meg élete párját nem sokkal a születésnapja után, ezután teljesen megváltozott az élete. Előtte szomorkás ember volt, mivel nem foglalkoztak vele azok a nők, akik tetszetek volna neki, sok szidalmat kapott azért, mert nem adott lejjebb az igényeiből, amit néha én is megkapok. Aztán talált egy olyan nőt, akibe fülig szerelmes lett, még csak képeken láttam, de elég vonzó a csaj. Harmonikus párkapcsolatban élnek már legalább 2 éve.

Pont ebben a cipőben járok csak fiatalabb vagyok annál a srácnál. Mikor a haverom ezt mesélte teljesen magamra ismertem, mert azt hittem csak én vagyok ennyire megátkozva.

Megdöbbentő az, hogy több lány azért ne tartson vonzónak, mert esetleg nem volt még szerencsém a párkeresésben. Több olya gys lányt látok aki lekezelő stílusban beszél az olyanokról, mint én. Nem akarom felmagasztalni magam, de nem az az érték, hogyha valaki inkább egy szerető társat keres, akihez igazán vonzódik, szereti, ha ennek az az ára, hogy egy ideig egyedűl marad? Nagyon rossz mikor nem akar összejönni a kereslet a kínálattal, pláne úgy, hogy nincsenek irreális igényeim.

A legjobb barátom barátnőjének a huga ő tényleg mentális problémás, mivel ő tényleg a herceget keresi csak nem a szőkét hanem a mediterrán bőrű, sötét hajú barna szemű, izmos pasit akinek van lakása, autója és több diplomája. Mellette kb. heti rendszerességgel néz disney rajfilmeket. Nem vicc! Neki se lakása, se kocsija nincsen csak egy egyszerű diplomája van ő meg a mesterit várja el tőle. Ha jól tudom 25 éves a csaj egy randiig nem jutott el, mert neki kell a tökéletesség mellé nem is néz ki jól. Múltkor azzal jött, hogy volt a közelében egy szőke pasi és azt mondta, hogy tök helyes, jóképű, tetszik, de mivel szőke ezért nem kéne. Na nekem fele ennyi igényem nincs csak annyi, hogy meglegyen a külső összkép engem leginkább az enyhén telt csajok vonzanak, akiken lehet fogni valamit, vonz a nagyobb mellméret, nem tudok vonzódni a pici vékony csajokhoz, de a kövérekhez se. Belsőre tudjon szeretni, érdeklődjön felém, tudjon empátiát mutatni felém, ne ítélkezzen hanem minél jobban ismerjük meg egymást. Voltak randijaim, de többször az volt, hogy élőben nem jöttek be. Egyenlőre neten ismerkedek, de próbálok élőben is nyitni.

2018. febr. 20. 07:28
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
#32 Ha ez erkölcsileg rendben van és az átvágásod többet ér, mint a keresésem az elég szomorú.
2018. febr. 20. 11:51
 32/36 anonim ***** válasza:
68%

"csak a buta, öntelt, beképzelt, itélkező emberekkel vagyok olyan amilyen, akik már egyből elkönyvelik az embert, mintha ismerkedés nélkűl tudnák azt, hogy ki ő"

Pont ebben a hsz-ben írod, hogy már az ismerkedés alatt kiosztod és elhajtott a csajt, mert te megteheted, hogy ismeretlenül ítélkezel.

A butaságra meg annyit, hogy nem véletlenül van időd kiírni hetente többször ezt a kérdést, és reggeltől estig esz a fene gyakorin.

Biztosan nagyon hasznos, értékes munkaerő is vagy. :D

2018. febr. 20. 11:59
 33/36 A kérdező kommentje:
Képzeld el most is dolgozom csak van időm írni is. Tudod ő bunkó volt velem ezért szidtam el.
2018. febr. 20. 12:24
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Igazi úriember vagy!

Hogy derült ki egy randi után, hogy pénzéhes? Nem fizette ki a te kávéd is?

2018. febr. 20. 12:43
 35/36 A kérdező kommentje:

#36 Milyen randi? Akit felhoztam vele randi se volt, elhívtam erre megkapom azt, hogy inkább ne folytassuk, mert messze lakom (kb.20-30kmre hú de messze van ez) és nem élek. Egyedül élek csak ez a hülye csaj elvárta, hogy teljesen egyedül éljek. Van egy családi ház ahol a keresztszüleim élnek én meg fent lakok van konyhám, fürdőszobám eltartom magam ott és főzök, takaritok, de neki ez kevés, mert ennyi esze van. A távolságra meg mit mondjak 200km-re egymástol is élnek boldognak egy p...ányi 20-30 km hol nagy távolság?

Akikkel randiztam általában én fizettem ki, egy csaj volt aki csöndben szó nélkül kifezete a részemet, amin csodálmoztam is. De miért lettem volna velük előítéletes mikor ott ismerkedtünk csak sajnos nem voltak az eseteim. Ezzel nem tudok mit csinálni bízom benne, hogy lesz másként.

2018. febr. 20. 12:58
 36/36 Clay Morrow ***** válasza:
94%

Ennyi elszállt és nyomor*k gondolkodású embert...

Kissé paradoxonos a "segítőkész" válaszaitok. Idézem: "Miért nem segítesz inkább magadon, hogy ne tartozz ebbe a kategóriába..". Illetve hozzátenném a sok nő válaszát, ami kiemeli, hogy nem kezdene ilyen férfival.

Ekkor kérdem én, akkor hol a nyomorúságos életben szerezzen szerencsétlen tapasztalatot? Ha elvből sokan egyből palánkra vágják, hogy "nem akarom tanyitgatnyi ble ble". Ha prostihoz megy, kapcsolatban csak hiányos marad, az meg zsebnek drága mulatság, nem is beszélve arról, hogy ez újabb és újabb problémákat, hátrányokat szül szegénynek. Jön a többi nő, hogy "aki prostival volt, aki fizetett szexért- az nem férfi!!4!!". Hát sokkal előrébb van. Netalán meg is csinálja, tudja milyen a barlangba motoszkálni a kígyóval, továbbra sem talál nőt így meg is őrülhet a kangörcsbe és b*szh*tja el a pénzét erre. Meg az elhallgatással, hazugsággal újabb bajok vannak, ez is növeli a kizárás valószínűségét.

Kérdező, ne foglalkozz a sok gyökérrel, nagyon sok hülyeséget összehordanak itt, majd felállnak a géptől és teljesen ellentétét csinálják. Járj nyitott szemmel, ne görcsölj rá, mint láthattad, barátodnak is összejött, sok ilyen eset van. Biztos van olyan türelmes és nem ilyen lüke felfogású nő, aki ad esélyt.

2018. febr. 21. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!