Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha ismerkedtek egy szimpatikus férfivel, aki huszas évei végén jár és kiderűl, hogy teljesen tapasztalatlan az tényleg kevésbé vonzó?
Vannak olyan férfiak, akiknek nincs semmilyen mentális problémájuk, de nem jött még össze nekik senki. Ez általában amiatt van, mert nem mindig jön össze a kereslet, kínálat és inkább marad egyedűl, mintsem egy rossz kapcsolatba belemenjen, egy küllemre nem vonzó lánnyal, vagy egy küllemre vonzó, de belsőre borzalmas lánnyal. Ez tényleg ilyen taszító dolog?
Egyik ismerősöm barátja 30 éves korára találta meg élete párját nem sokkal a születésnapja után, ezután teljesen megváltozott az élete. Előtte szomorkás ember volt, mivel nem foglalkoztak vele azok a nők, akik tetszetek volna neki, sok szidalmat kapott azért, mert nem adott lejjebb az igényeiből, amit néha én is megkapok. Aztán talált egy olyan nőt, akibe fülig szerelmes lett, még csak képeken láttam, de elég vonzó a csaj. Harmonikus párkapcsolatban élnek már legalább 2 éve.
Pont ebben a cipőben járok csak fiatalabb vagyok annál a srácnál. Mikor a haverom ezt mesélte teljesen magamra ismertem, mert azt hittem csak én vagyok ennyire megátkozva.
Megdöbbentő az, hogy több lány azért ne tartson vonzónak, mert esetleg nem volt még szerencsém a párkeresésben. Több olya gys lányt látok aki lekezelő stílusban beszél az olyanokról, mint én. Nem akarom felmagasztalni magam, de nem az az érték, hogyha valaki inkább egy szerető társat keres, akihez igazán vonzódik, szereti, ha ennek az az ára, hogy egy ideig egyedűl marad? Nagyon rossz mikor nem akar összejönni a kereslet a kínálattal, pláne úgy, hogy nincsenek irreális igényeim.
A legjobb barátom barátnőjének a huga ő tényleg mentális problémás, mivel ő tényleg a herceget keresi csak nem a szőkét hanem a mediterrán bőrű, sötét hajú barna szemű, izmos pasit akinek van lakása, autója és több diplomája. Mellette kb. heti rendszerességgel néz disney rajfilmeket. Nem vicc! Neki se lakása, se kocsija nincsen csak egy egyszerű diplomája van ő meg a mesterit várja el tőle. Ha jól tudom 25 éves a csaj egy randiig nem jutott el, mert neki kell a tökéletesség mellé nem is néz ki jól. Múltkor azzal jött, hogy volt a közelében egy szőke pasi és azt mondta, hogy tök helyes, jóképű, tetszik, de mivel szőke ezért nem kéne. Na nekem fele ennyi igényem nincs csak annyi, hogy meglegyen a külső összkép engem leginkább az enyhén telt csajok vonzanak, akiken lehet fogni valamit, vonz a nagyobb mellméret, nem tudok vonzódni a pici vékony csajokhoz, de a kövérekhez se. Belsőre tudjon szeretni, érdeklődjön felém, tudjon empátiát mutatni felém, ne ítélkezzen hanem minél jobban ismerjük meg egymást. Voltak randijaim, de többször az volt, hogy élőben nem jöttek be. Egyenlőre neten ismerkedek, de próbálok élőben is nyitni.
Jézusom, úgy csináltok, mintha csak a szexuális tapasztaltságon múlna a párkapcsolat megtalálásának sikere. Oké, előny, ha van tapasztalata az embernek, de hogy erre kihegyezni a dolgot?! Nem tudom, ezek a lányok, nők, akik ezt emelték itt ki hogy viselték volna, ha porig alázzák őket első szexuális aktusuk során, hogy bénák, ugyetlenek, rosszul mozognak, el sem mennek stb. Fura, hogy hova veszik ki az emberekből az egymás iránti tolerancia, elfogadás. Teszem azt, beleszerettek nők egy kérdező típusú férfiba, akinek még nincs tapasztalata, akkor leléptek első aktus után, mert 1 perc alatt telibelőtt titeket? Sajátságos attitűd...
Persze ez nem mentség kérdező, tenned kell neked is a sikeredért, olvass, művelődj, hogy mire nő közelébe kerülsz, ne legyél egy rakás „szerencse csomag”!
Látom közben írtál. Megértem, de az is őszinte, ha nem szeretnél erről beszélni. Ha pedig így gondolod, hogy el szeretnéd mondani, akkor bizony törődj bele, hogy bőven lesz olyan, akinek ez nem fog tetszeni, vagy legalábbis nem lesz vonzó. Ilyen az emberek gondolkodása.
Mert ha valaki nem áll be a sorba, ott valami hiba van.
Így is meg fogod találni, akit keresel, hidd el! Akinek ez nem tetszik, azzal nincs dolgotok együtt, ahogy elől is írtam.
Szerintem itt nem is a szexuális tapasztalatlanság a fő indok, hanem a kapcsolati. Egy kapcsolat után rájössz, hogy mi az amiben javulnod kell, mit kell másképp csinálni, ilyenek például a kompromisszumok vagy konfliktusok kezelése. Olyan dolgok, amikre nem is gondolnál, ha még nem élted át. Ezért választanak sokan olyat, akinek már volt legalább egy kapcsolata. Én is sok hibámból tanultam előző kapcsolatban, ezért bizonyos dolgokra jobban figyelek a mostaniban (pl nem hagyni hogy mindig csak a másik akarata érvényesüljön, nem kinyalni a kis fenekét mert akkor elkényelmesedik és alapnak vesz engem, hogy neki nem kell semmit viszonoznia hisz úgyis körbeugrálom). Ez a második kapcsolatom életem során egyébként, és remélem hogy az utolsó is, vele szeretném felépíteni az életem.
22n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!