Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom mindig megzsarol, hogy elhagy! Mit tehetnék?
Zsarolni vissza te is....
Vagy mond meg neki, hogy ne csak fenyegetőzzön, tegye is meg.
Volt ilyen exem, igazi manipulatív kis roh-dék volt, csak ezt 17 évesen nem láttam.. Viszont egyszer betelt a pohár és az egyik ilyen zsarolásnál csak azt mondtam neki, hogy rendben, király, legalább nem lesz, aki terrorizáljon, menjen csak és többet ne is halljak felőle. 2 napig várta, hogy könyörögjek neki, aztán amikor ez nem történt meg, jött vissza hízelegni és visszavonni az egészet.. Csak hát ráb-szott a drága, már nem voltam rá többet kíváncsi. Egyedül is ezerszer jobb, mint egy ilyen alakkal.
Kérdező akármit is hiszel, a szeretethiányodat nem fogja megoldani a drága párod, aki nyilvánvalóan nem szeret téged. Menj el pszichológushoz, ha nem akarsz sorozatosan áldozat lenni az ilyen szarabbnál szarabb, egyoldalú, szeretetmentes "kapcsolatokban".
Exem ugyanezt jàtszotta 3 évig. Én kis hülye, persze mindig betojtam ès meghunyàszkodtam, meg könyörögtem.
Aztàn elég lett. Amikor megint benyögte, mondtam, jó. Köpni nyelni nem tudott. Utàna próbàlta visszakönyörögni magát, de engem màr nem èrdekelt, nem fogadtam vissza...
Hagyd. Ott.
Az ilyen manipulatív szemeteket messziről kerülni kell. Nem szeret, ha ilyeneket mond, ez egyértelmű. Ha nem szeret, akkor mi értelme van ennek az egésznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!