Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság "cikinek" számít, ha valaki nem internet- és social media függő? "Gáz" ilyen emberrel kapcsolatban lenni?
Egyszer írtam ide, és többek között megemlítettem, hogy a páromnak nincs okostelefonja, csak egy "buta" 200 forintos telója, valamint napi kb 5 percet tölt közösségi médiával - naponta egyszer válaszol a leveleire facebookon.
Erre kaptam a savazást, hogy a nagypapámmal vagyok-e együtt.
Komolyan manapság a FELNŐTT emberek között cikinek számít, ha valakinek nem nőtt iPhone a kezéhez?
Ti mit gondoltok erről a témáról? Ti se jönnétek össze olyannal, aki ilyen "kőkorszaki"? Vagy nálatok egyenesen előny?
Szerintetek miért tarthatja ezt "cikinek" egy felnőtt ember?
Még hozzá tartozik, hogy élőben is kaptunk fura pillantásokat emiatt (régi telefon, napi pár perc internet)....
Én NEM tartom ezt cikinek, kifejezetten szeretem benne ezt, csak kíváncsi vagyok, hogy mit tarthatnak mások rossznak ebben...
Nekem iPhone-om van, mert iOS fejelsztő (is) vagyok. Az ilyen idióta oldalakat mint Instagram meg csak addig használom, amíg az API-dokumentációt elolvasom. Különben meghagyom az "egyszerű" célközönségnek, akiknek készült.
Kétlem, hogy ciki lenne velem kapcsolatban lenni. De persze ahány szubkultúra meg hülye van, előfordulhat. Mindenesetre ha komplexusod van emiatt, az gáz
Az internet szerinted egyenlo s kozossegi mediaval?
En pl. a munkam miatt 1 percet nem birok net nelkul lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!