Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít nektek a másik neve? Kinek milyen keresztnevű emberrel volt kellemetlen/kellemes párkapcsolati tapasztalata?
"#13: "Enikő, Fanni, Tímea, Zsófia"
Semmivel sem újabb nevek, mint az általad felsoroltak.
Nem újabbak, csak felkapottabbak.
Az Enikő, Tímea 50 éve is nagy divat volt. A Zsófia is."
Én ilyen öregasszonyt egyet sem ismerek, pedig van a környezetemben elég sok. Mindegyik Zsuzsanna, Mária, Klára, Eszter, Borbála, Ilona, Júlia, Gizella.
Alias: Zsuzsika néni, Marika néni, Klári néni, Eszter néni, Borika néni, Ilonka néni...
Timi nénit, Zsófi nénit, Fanni nénit nem ismerek. Lehet ők a férjük nevét használják pl. Gézáné, de én nem tudok 70 éves Fannit vagy Zsófiát.
Én sem értem ezt a Gellért gyűlöletet- én egyet ismerek, iszonyat jó pasi, úgy bevágnám érte az ajtót hogy csak na 😅
Eddig szerencsém volt a nevekkel, de egy Karcsi vagy Dezső, Guszti, Lajos, Zoli, Feri - bahhh
30N
Jártam 2 Balázzsal (nem egyszerre) mind a kettő önértékelési zavarokkal küzdött, nem nagyon voltak társasági lények, mindegyiknek volt valami "kattanása", és lusták voltak a szexben, nem is nagyon igényelték, inkább csak az elején, aztán érdektelenné váltak...
Viktor:
Szuper szex, kevésbé szuper kapcsolat
Bálint:
Inkább barát, mint férfi
Az összes ilyen nevű ismerősöm pedig ribi:
Vivi, Betti, Szandi, Szinti, Fanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!