Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van még, aki érett felnőttfejj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még, aki érett felnőttfejjel jött rá, hogy nagyon is erősen leghatározoak a tinédzserkori szerelmi, párkapcsolati, másik nemmel valo tapasztalaatok, élmények?

Figyelt kérdés
nyilván nem azokra vonatkozik, akiknek semmi különös nem történt akkoriban a szerelmi életében, de rengetegen lelki ésrüléseket szereztek vagy csofolták vagy megbántották vagy csak nme mert kezdeményezni vagy korához képest tul hamar tett vmilyen nehezen megemészthető tapasztalatra szert.. vagy épp az apai-anyai minták nem voltak megfelelőek...stb.stb.
2016. márc. 15. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, én is éreztem már így, de ez az élet vele járója, a korábbi élmények meghatározóak lehetnek életünk későbbi alakulására, párkapcsolati tapasztalok befolyásolhatják a későbbi szerelmi életünket is.

Ha mondjuk megégetem magam a tűzzel, nem nyúlok bele ismét, valahogy ilyen lehet kihatása lehet ránk a múltban szerzett dolgoknak is.

2016. márc. 15. 17:53
 2/8 VirágésBence ***** válasza:
Hát... én még annyira nem vagyok felnőtt (18 vagyok), de rájöttem, hogy az utóbbi 6 évem a suliban, a barátokkal, az első szexuális élmény, a párkapcsolatok... Minden apró dolog összegyűlt és rájöttem, hogy a múltban történt dolgaim miatt vannak most néha problémáim.
2016. márc. 15. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, én is felnőttként jöttem rá. Mintha az álmainkat akkor raknánk össze, és utána ez hajtana. Ez sokminden másra is igaz, elképzelt életstílus, stb.
2016. márc. 15. 18:57
 4/8 A kérdező kommentje:
3. , ezt nagyon jol megfogalmazztad, beletrafáltál. igen, akkor raktam én is össze az álmaim, és utána azokat valositottam meg vagy csesztem el.. és mindig csak sokkal később esik le a tantusz..
2016. márc. 15. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Én most 36 vagyok, és most rakom össze másodszor az életem, és most döbbentem rá, hogy az összes motivációm, ami az elmúlt 15-20 évben hajtott, kamaszkori példák, minták, ideálok követése volt. Sőt, részben még most is azokat a dolgokat kompenzálom, és a fő céljaim mögött gyerekkori, de főleg kamaszkori hiányok vannak.
2016. márc. 15. 19:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Bakker, ÉN IS pont erre jöttem rá. nagyon-nagyon beletrafáltál. 31 vagyok amugy.
2016. márc. 15. 19:33
 7/8 A kérdező kommentje:
ha van kedvetek,időtök, mesélhettek ám bővebben is ezekről :)
2016. márc. 15. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem voltam túl népszerű, se a lányoknál, se úgy általában, ennek két oka volt: nem néztem ki jól, és nem igazán vettem a lapot, tehát más emberek érzéseiben, ki nem mondott szándékaiban kevésbé olvastam sikeresen, mint ma. Szegények is voltunk, szinte semmi jó dolgot nem engedhettünk meg magunknak, tárgyak, utazások, élmények vonatkozásában.

Később azt az életet próbáltam megvalósítani, amit egy kamasz ideálisnak lát: nem dolgozni, vagy minél kevesebbet, azt is főnökként, sok pénzt keresni, sokat utazni, strandolni, kocsikázni, motorozni, hajózni stb.

Ja, és a legfontosabb, a fiatal lányok (17-24) imádata, az a mai napig megmaradt, számomra ők az igaziak.

Egyébként ez viszonylag normális. Mindenkinek vannak hiányai, valakinek a szerető családi háttér hiánya, válás, elárvulás, stb. kitasztítottság kinézet vagy betegség miatt, vagy valami nagy fájdalom. Hiány nélküli élet nincs.

2016. márc. 16. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!