Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számít nektek a másik neve?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít nektek a másik neve? Kinek milyen keresztnevű emberrel volt kellemetlen/kellemes párkapcsolati tapasztalata?

Figyelt kérdés
Életkort és nemet is írjatok!
2018. febr. 18. 21:30
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
54%
Én ismerek egy Gellért
2018. febr. 18. 22:06
 12/35 anonim ***** válasza:
90%

Nem számít különösebben a neve,de azért ha valami Géza vagy Bendegúz lenne,lehet hogy elgondolkoznék... :D

Nekem a kiskori szerelmem Szabolcs volt,és azóta Szabolccsal azonosítom a jóképú kedves férfiakat. Volt kettő pasim is,azonos névvel,de totál más karakterek voltak,sőt a jelenleg párom is Szabolcs. Ő is beleillik ebbe a rendes,jószivű szépfiú képbe,amit még régen a Szabolcsokkal azonosítottam.

2018. febr. 18. 22:11
 13/35 anonim ***** válasza:
78%

Nem igazán érdekel, nem számít, hogy a szülei mit találtak ki neki. Viszont valamilyen szinten van erről elképzelésem. Régies nevek kicsit furák nekem, Erzsi, Aranka, Gizella, Borbála, Magdolna..., de ha éppen ezek közül valamelyik és kell nekem, mert bejön akkor hívhatják tőlem így is. Enikő, Fanni, Tímea, Zsófia... ezek valahogy jobban illenek nekem a képne.

Gondolom az Ödön, Lajos, Jenő nevek is furák kicsit a huszonéves lányoknak manapság.

2018. febr. 18. 22:11
 14/35 anonim ***** válasza:
66%

Nekem vannak olyan nevek amiktõl a hátamon feláll a szõr pl József. 7év alatt sem bírtam rávenni magam, hogy a nevén nevezzem ne becenéven hiába a szerelem. Nem is lett jó vége.

Tamás, Valentín viszont jöhet.:)

2018. febr. 18. 22:13
 15/35 anonim ***** válasza:
39%
Ostoba dolog a névről a jellemre következtetni.
2018. febr. 18. 22:17
 16/35 anonim ***** válasza:
73%

Csatlakozom, Gellértektől én is tartózkodom.

L23

2018. febr. 18. 22:19
 17/35 anonim ***** válasza:
83%

#13: "Enikő, Fanni, Tímea, Zsófia"

Semmivel sem újabb nevek, mint az általad felsoroltak.

Nem újabbak, csak felkapottabbak.

Az Enikő, Tímea 50 éve is nagy divat volt. A Zsófia is.

2018. febr. 18. 22:20
 18/35 anonim ***** válasza:
53%
Uri Gellertnek megvolt az osszes no es utana kidobta oket :D
2018. febr. 18. 22:22
 19/35 A kérdező kommentje:
Mindegyik megvolt, dobva lettek és ezért orrolnak. :D
2018. febr. 18. 22:23
 20/35 anonim ***** válasza:
51%
19# Én csak azért orrolok, mert túl kicsi volt, nem is éreztem :(
2018. febr. 18. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!