Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eddigi barátnőimnek miért lehetett vicces ez?
Eddig három barátnőm volt, és mindhárom felhozta, hogy olyan vicces lenne ha kipróbálnánk milyen ha kisminkelnek. (mármint engem)
Engem viszont nem igazán vonz ez a dolog.. sőt elég tanszító, így magamra elképzelni azt a sok kencét. A lányokkal nem zavar, sőt szeretem is nézni őket mikor sminkelik a pofijukat, de az más, ők szépek lesznek tőle. Én meg úgy néznék ki mint valami ... nem tudom ebben mi lehet a vicces egy nőnek? Vagy gyerekek voltak mind?
Nem érdekel, hogy le leszek pontozva, mint eddig mindenki, aki ezt bizarrnak tartotta - bár véleménykülönbség miatt lepontozni mást, elég szánalmas szerintem.
27 éves nő vagyok, és soha egyetlen egyszer nem jutott eszembe kisminkelni a pasimat, vagy magassarkút adni rá.
Akik írják, hogy a pasijukkal megcisnálták, és milyen jókat nevettek - hát egészségetekre, ha mindketten élveztétek, akkor szerintem nincs azzal semmi gond, de ha egy férfi ettől ódzkodik, akkor nehogy már ő legyen az idióta, mert ez "normális".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!