Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eddigi barátnőimnek miért lehetett vicces ez?
Eddig három barátnőm volt, és mindhárom felhozta, hogy olyan vicces lenne ha kipróbálnánk milyen ha kisminkelnek. (mármint engem)
Engem viszont nem igazán vonz ez a dolog.. sőt elég tanszító, így magamra elképzelni azt a sok kencét. A lányokkal nem zavar, sőt szeretem is nézni őket mikor sminkelik a pofijukat, de az más, ők szépek lesznek tőle. Én meg úgy néznék ki mint valami ... nem tudom ebben mi lehet a vicces egy nőnek? Vagy gyerekek voltak mind?
Az ilyen minden, csak nem felnőtt nő!
Nekem 30 évem alatt nem jutott eszembe ilyen, pedig kb 15 éve naponta használok ezt-azt. Szerimtem egyáltalán nem vicces, én érzem magam kellemetlenül helyettük is
Ha fontos a lány, jobb ha egyszer bevállalod. Nem nagy dolog, fél óra alatt megvan és neked nem kerül semmibe viszont az ő szemében jófej leszel tőle. Én is érdekesnek találtam kipróbálni egyszer, aztán jókat röhögtünk együtt az eredményen. Hidd el, nem ettől leszel kevésbé férfi.
21L
Köszönöm a válaszokat!
Már nem tudom bevállalni, mert már nem vagyunk együtt, csak ezen úgy elgondollodtam. De azért csak, hogy jófej legyek neki és nekem közben hányingerem legyen magamtól az szerintem nem jó dolog.. mondjuk ha én kértem volna tőle olyat ami neki sem tetszik, csak nem teszi meg a kedvemért.
Szerintem is vicces. :) De párom hozzád hasonlóan kiborulna tőle, úgyhogy nyilván nem dobok fel neki ilyet.
A szemöldökét hagyta egyszer kiszedni - az nem a poén kedvéért, ősz szálak voltak benne, csúnya volt, és már őt is zavarta -, de azt is merőben férfiatlannak élte meg. :D
Szerintem is vicces, én is kisminkeltem, sőt még a magassarkúm is ráadtam. Abszurd látvány volt, hasunk fájt a nevetéstől. :D Lényegtelen egyébként, hogy mi az az érdekes, szokatlan, vagy már-már polgárpukkasztó dolog, amit ki akartok egymáson próbálni, ha tudjátok lazán venni és jól szórakozni rajta, mindkettőtöknek belefér, akkor csináljátok. Ha neked nem tetszik, ne engedd, ennyire egyszerű. Bár az tény, hogy minél több ilyen apróságban egyezik két ember, annál fantasztikusabbak és színesebbek lesznek a hétköznapok. A humor nálunk nagyon fontos, konkrétan ez a sminkelős sztori ebbe a kategóriába sorolható. Ja, és nem, nem izgató, egyszerűen vicces. Ne gondold túl.
Ha sok ilyen, hasonló kattanása van a lanyoknak, valószínűleg nem egy hullámhosszon vagytok, akkor tényleg érdemes másfele keresgélni. Pld egy hölgy felettem, akinek életében eszébe sem jutott kikenni a parkat, és egyenesen szégyelli magát helyettünk.. nos, egy hasonlót! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!