Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne vasútállomáson odamenni egy lányhoz?
Egy 10-20 évvel ezelőtt, amikor nem létezett számítógép, mobiltelefon, internet, internetes társkereső, közösségi oldalak és ezer hasonló, akkor bizony ez volt az ismerkedés létező módja.
Hallottam itt olyat lánytól, hogy hogy merészel vele egy idegen fiú szóba állni, ha nem is ismerőse neki semelyik oldalon sem? Erre az volt a beírt válaszom, hogyha anyád is ezt mondja apádnak (amikor még nem léteztek társkereső oldalak), akkor most te nem is élnél.
Kérdező, első leszólítás alkalmával a lányok általában "megijednek, elszaladnak", akkor is, ha amúgy tetszenél nekik. Nem szokott az jól elsülni. Ezért első alkalommal ne akarj rögtön mellételepedni másfél órára, amiből nem tud kiszabadulni, mert az elég nyomasztó tud lehet. Próbálj néhány mondatot váltani vele, kérdezni tőle, hova jár, bemutatkozni, stb. De úgy, hogy aztán te mész tovább, mert épp leszállsz vagy valami. Hagyni kell neki "levegőt", feldolgozni a történteket. Aztán, ha már képben van vele, hogy ki is vagy te, és úgy tűnik, nincs ellenére, akkor legközelebb lehet hosszabban rátelepedni.
Én eredetileg azt akartam írni, hogy simán menj oda, beszélgessetek teljesen hétköznapi dolgokról, aztán alakul majd, ha úgy hozza az élet.
De a legutóbbi hozzászólásod alapján.... Hát nem tudom. Megvan a határozott véleményed, egyértelműen beszélni akarsz vele, támadásnak veszed az olyan válaszokat, ahol nem támogatják ezt az ötletedet,... Miért itt kérdezed, ha tudod mit akarsz? Bátorítás kell hozzá? Oké. Menj oda, aztán majd alakul. Ennyi. Majd az adott lány eldönti, hogy ő hogyan reagálja le a dolgot.
Nem kell rögtön "letámadni", hogy üljetek egymás mellé, mint valami kisiskolás kiránduláson. Már a várakozáskor oda lehet menni, és ha el tudtok beszélgetni és mindketten vevők vagytok rá, akkor úgyis egymás mellé fogtok ülni. Majd alakul, sok sikert!
"Lehet, hogy odaosonok a háta mögé, és a fülébe súgom, hogy megehetem-e a máját szép, nagyszemű babbal."
Ez csak akkor jó, ha chiantit iszol utána. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!