Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy két-ital után, vagy részegen jóval könnyebb odamenni és becsajozni?
Részegen nem, úgy csak bohócot csinálsz magadból, vagy a bohócod kap egy golyóderbit, ha elveted a sulykot (részegen könnyű...)
1-2 ital után viszont van akinek megy. Én ha ideges vagyok akkor 2-3 pohár bor (1 üveg) és 5 nyugtató ami ellazít. De még az se hat rám igazán.
Láttál már részeget? Ugyanúgy 0 az esélyed, csak még körbe is röhögnek és KÉSŐBB SEM lesz esélyed nála, mivel elvágos magad a részeg ámokfutással.
Mondjuk én ihatok amennyit akarok, nem tudok részeg lenni. (Családi vonás...)
Én eleve kerülöm az olyan illetőt, aki alkoholt fogyaszt vagy nem tudja, hogy hol a határ.
Iszonyat gáz és szánalmas egy részeg ember.
És ne kompenzálj az itallal.
Részeges, szédelgő, bűzlőszájú csaj neked tetszene?
Ha a csajnak egy olyan pali tetszik KOMOLY KAPCSOLATRA, aki csak részegen tud vele beszélni...
neeeem.
kis önbizalom, menni fog az pia nélkül is!
Részegen nem, csak ha még józan vagy valamennyire, tudsz értelmesen beszélni, nem csak összefüggéstelenül magyarázol és röhögcsélsz.
Továbbá csakis szórakozóhelyen, ha az utcán jönne oda hozzám egy ittasabb személy fényes nappal, azt maximum jól lesajnálnám, nem éppen az az ideális férfi aki szerda délután 3-kor részegen császkál az utcán :DD
Hááát... Nekem megy részegen is. Könnyebb is az biztos. :D
Komoly kapcsolat egyikből sem lett! (Fura) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!