Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Ti hogy viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti hogy viszonyultok azokhoz a pasikhoz akiknek van tetoválása?

Figyelt kérdés
ez alatt nem azt értem hogy az egész testén csak egy kicsi pl alkar vagy valami mert most azt akarok csináltatni és hogy nem e lesz visszataszító :D 17 vagyom amugy....
2010. jún. 7. 22:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

A tetoválás nagyon sokmindent elárul a viselőjéről. Stílust, szellemi színvonalat, hogy a legfontosabbakat említsem... Ezek alapján dől el, hogy egy tetoválás gáz-e, illetve nyilvánvalóan a viselőjéről alkotott véleményemet is változtatja.

De egyébként... Szerintem 17 évesen nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy olyasmit rakass magadra, amit aztán egy életen át viselni fogsz. A sok idióta tini mindenféle szar pillangókat, szivecskéket, csillagokat, koponyákat meg ilyen fos cliché basszokat rakat magára. Nincs benne semmi tartalom, semmi egyéniség. Na EZ szar és gáz. Később meg méginkább az lesz.

21/L

2010. jún. 11. 06:52
 22/29 anonim ***** válasza:

Régen nagyon tetszettek a tetkók, mostmár ha látok valakin, undorodva nézek rá. :S Bár lehet az az oka, hogy mindig csak nagydarab, kopasz állatokon látok tatookat.

De nekem nem tetszik. Se lányon, se fiún. Persze vannak kivételek. Egy tetkó is lehet ízléses. :)

2010. jún. 11. 07:04
 23/29 anonim ***** válasza:
oké, hogy te nagyon kemény vagy, és több órát gondolkodtál azon, hogy mi legyen a karodra varrva, és nekem ezért kéne felnézni rád, de engem még mindig fel fognak venni a jó melóhelyre, veled ellentétben. Of kórz, csak a tetoválásod miatt.
2010. jún. 12. 10:39
 24/29 anonim ***** válasza:

Hogyha annyira nem tetszik ez az ország akkor költözz külföldre, és ne magyar oldalakra írogass, hanem külföldi oldalakra.

Nyaljad amerika seggét!

2010. jún. 12. 22:40
 25/29 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg amint elvégzem az egyetemet megyek is magyarországról ;) nemfogok egy "putri" országban élni.
2010. jún. 13. 12:22
 26/29 A kérdező kommentje:

jah bocs te ekkor a sztár vagy idejösz vered a nyálad beugatcc mindnekinek és most akk hova szarjak ha elmész menj 1 madárral kevesebb

enyi:D

2010. jún. 13. 17:00
 27/29 anonim ***** válasza:

Látom kérdezőként is egy csicska nyomorék lehetsz :D.

Én nem beugattam én tanácsot adtam még pár kommentel feljebb de volt egy illető aki elég alpári módon vélekedett erről az egészről és gondoltam nem hagyom magam. Temeg akkor csináltass magadnak skorpiót és legyél vagány;)

2010. jún. 13. 20:16
 28/29 anonim ***** válasza:
Haver, ne csináltass tetoválást, hidd el nem jó, csak aki kevésnek érzi magát az csináltat hogy kompenzáljon valamivel!
2010. jún. 13. 20:18
 29/29 anonim ***** válasza:
ugyanugy, mint akin nincs tetko
2010. jún. 14. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!