Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti hogy viszonyultok azokhoz a pasikhoz akiknek van tetoválása?
Ha eléggé ki vagyok gyúrva, és mégis szeretnék egy motívumot magamra. Mondjuk karról vállra, majd hátra folytatódót, akkor az mennyire visszataszító? Konkrétan egy kígyócsontvázra gondoltam, ahogy a feje még kígyóbőrös, de a farka már nem, és fokozatosan fogy el a bőr.
21/F
Nos, az előbbi link mindent elmond. Szerintem halálosan ciki az összes eféle tetko, viszont ami egyedi... nos, eléggé szexinek találom =)
18/L
imádom a tetkós pasikat, persze ha valami olyan van rájuk tetoválva aminek van valami lényege is :)
pl. ismerek 1pasit aki mosogató gépet meg porszivót tetováltatott magára..nah ez szerintem inkább ciki lenne és kerülném ha a fiúm lenne xD de amúgy legyen az a pasi kicsit vagy agyon tetovált az nekem bejönne :) 20/L
ha igényes
akkor eléggé bejön:P
A tetkó egy baromi jó dolog addig, ameddig nem kell melóznia az embernek. Tetkóval 10 melóhelyből 9re nem vesznek fel, mert magyarországon ez egy idegen, még nem elfogadott dolog. Akinek tetkója van, a nem tetkós lenézi. Szar ez így, de ez megy. A Depp karján pedig pont börtöntetkófeelinges karcok vannak.
Amúgy imádnám, ha az a generáció ami most felnő, végre elfogadottá tenné magyarországon a tetoválásokat. Ha nem félnék, hogy nem vesznek fel melózni, már rég tele lennék varva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!