Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Ti hogy viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti hogy viszonyultok azokhoz a pasikhoz akiknek van tetoválása?

Figyelt kérdés
ez alatt nem azt értem hogy az egész testén csak egy kicsi pl alkar vagy valami mert most azt akarok csináltatni és hogy nem e lesz visszataszító :D 17 vagyom amugy....
2010. jún. 7. 22:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
tudod kik kérkednek a karméretükkel?na puszipacsi
2010. jún. 7. 23:30
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem tetszik.. :S
2010. jún. 7. 23:38
 13/29 anonim ***** válasza:
2010. jún. 8. 11:29
 14/29 anonim ***** válasza:

nekemisvan :D

15/l

2010. jún. 10. 22:51
 15/29 anonim ***** válasza:

Ha eléggé ki vagyok gyúrva, és mégis szeretnék egy motívumot magamra. Mondjuk karról vállra, majd hátra folytatódót, akkor az mennyire visszataszító? Konkrétan egy kígyócsontvázra gondoltam, ahogy a feje még kígyóbőrös, de a farka már nem, és fokozatosan fogy el a bőr.

21/F

2010. jún. 10. 22:59
 16/29 anonim ***** válasza:

Nos, az előbbi link mindent elmond. Szerintem halálosan ciki az összes eféle tetko, viszont ami egyedi... nos, eléggé szexinek találom =)

18/L

2010. jún. 10. 23:04
 17/29 anonim ***** válasza:

imádom a tetkós pasikat, persze ha valami olyan van rájuk tetoválva aminek van valami lényege is :)

pl. ismerek 1pasit aki mosogató gépet meg porszivót tetováltatott magára..nah ez szerintem inkább ciki lenne és kerülném ha a fiúm lenne xD de amúgy legyen az a pasi kicsit vagy agyon tetovált az nekem bejönne :) 20/L

2010. jún. 11. 00:19
 18/29 anonim ***** válasza:

ha igényes

akkor eléggé bejön:P

2010. jún. 11. 01:13
 19/29 anonim ***** válasza:

A tetkó egy baromi jó dolog addig, ameddig nem kell melóznia az embernek. Tetkóval 10 melóhelyből 9re nem vesznek fel, mert magyarországon ez egy idegen, még nem elfogadott dolog. Akinek tetkója van, a nem tetkós lenézi. Szar ez így, de ez megy. A Depp karján pedig pont börtöntetkófeelinges karcok vannak.

Amúgy imádnám, ha az a generáció ami most felnő, végre elfogadottá tenné magyarországon a tetoválásokat. Ha nem félnék, hogy nem vesznek fel melózni, már rég tele lennék varva.

2010. jún. 11. 01:27
 20/29 anonim ***** válasza:
Szerintem k.rvára nem kéne ezzel foglalkoznod. Amelyik csajnak baja van azzal ha tetoválásod van és ezért nem akar tőled semmit akkor csak 1 gonddal kevesebb az életedben. Nekem ki van varrva a mellkasom a bal vádlim a bal felkarom és a jobb alkarom. Akinek nem tetszik ne nézzen rám. :) Volt olyan csaj aki azért nem smárolt velem mert nyelv pc-m volt. Más meg lesz.pott érte. :) Szóval csináld azt amit jónak látsz a rinya p.nákat meg sz.rd le azokkal úgyis csak a gond van.:)
2010. jún. 11. 02:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!