Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogy viszonyultok ahhoz, ha egy lánynak kockás a hasa?
Figyelt kérdés
Persze nem olyan nagyon durván, de azért látszik.2011. máj. 7. 04:34
1/7 anonim válasza:
háát nekem nem jön be. sportoljon egy lány de ne annyira hogy vaskos izmos lábak meg kockás has legyen a vége.
2/7 anonim válasza:
Nagyon nem jön be! Csúnya! Egy lánynak legyen puha párnás, picit kidomborodó pocija! A kockás has férfias.
3/7 anonim válasza:
Őszíntén szólva nekem se jönne be, mert nem valami nőies:( De ha szeretem akkor nem számít, hogy ha Arnold Schwarzenegger hasa vanXD Ha meg van a szerelem akkor szerelmes vagyok belé:D és akkor nem zavar abszolult, hogy milyen hasa van. Lehet kockás, lehet pockos, lehet vékony csak szerelem legyen, az a fontos számomra.
4/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy zavarna, de kép kellene, így nem tudok nyilatkozni.
5/7 anonim válasza:
Undorító! Egy csaj ne akarjon férfias izmokat növeszteni sehová!
6/7 anonim válasza:
Nem jön be!Sokkal szexisebb egy puha finom pocika,amin végül az ondó landol!:)
Amúgy nekem azért sem jön be,mert az ilyen lányok általában a párjuktól is elvárják ezt,én meg nem vagyok egy gyúros izom agyu fajta emberke,az ilyenek csak a testükkel vannak elfoglalva és az ilyen emberektől,fiú vagy lány teljessen mindegy,de engem idegesíttenek.
7/7 Stufuli válasza:
Imádom az izmos nőket. Én is sportolok, elvárom a páromtól is. Persze nem követmény, hogy izmos legyen, de ne legyen hájas. Szerintem szép, ha izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!