Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit nem néznek el a nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit nem néznek el a nők egy pasinak?

Figyelt kérdés

Mondjuk 30 felett

Ha kevés a fizetése, de az élete amúgy rendben van.

Vagy otthon lakik a szüleivel.

Szűz vagy alig tapasztalt.

Munkanélküli.

Nem tud vezetni,nincs jogsija.

Nincs szociális élete,mert nincs társasága.

kopasz,szőrös,kövér

korai magömlés,

stb

MI az ami már nem fér bele

2018. febr. 16. 13:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Elszökött tőled a kérdőjel, vagy hogy hogy nem írod ki?
2018. febr. 16. 13:18
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
A lustaság, tunyulás. Nem bírom az ilyet. Legyen benne annyi életerő, hogy tovább jut a nappalinál.
2018. febr. 16. 13:19
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Lustaság, céltalanság, agresszió, empátia hiánya, érzelemmentesség, dohányzás, alkoholizmus/drogfüggőség, butaság, igénytelenség, vakvallásosság, életképtelenség...
2018. febr. 16. 13:25
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Igénytelenség, lustaság. Ezeket nehezen tolerálom.
2018. febr. 16. 15:15
 5/13 anonim ***** válasza:

Ja, ebben a sorrendben! :-))

Amúgy mindent elnéznek, amin igyekszik változtatni.

2018. febr. 18. 09:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki lepontozta a válaszom, az úgy gondolja, hogy az általam írt dolgok beleférnek egy kapcsolatba, vagy mi? Szívesen látnék egy kifejtést, hogy miért olyan jó dolgok amiket említettem!

:)

2018. febr. 18. 22:05
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem, bár én férfi vagyok, és még el sem múltam 30, de általában a 30+ férfiaknak a szüleik már vagy nem élnek, vagy ha velük is él, akkor is azért, mert nincs szíve öregotthonba adni őket, esetleg más egyéb tényezők. A fizetésről csak annyit, hogy aki azzal keres meg, hogy mennyit keresek, annak esélyt sem adnék. Aki 30 felett szűz, annak nem is nagyon van meg az önbizalma egy kapcsolathoz. Vagy nagyon össze kell szednie magát. A vezetni tudás egy nagy előny, de szerintem a nők bizonyos része (elég nagy része) elnézi, mert nem a kocsid miatt szeret. Ez egy kiegészítő tudás. A társaság pedig nem téma ha kettejükről van szó. Az én példám.. Nem tudok vezetni, szőrös a testem, kopaszodom, édeapámmal lakok, még tanulok, nincsenek barátaim, és habár csak 20 vagyok mégis van kapcsolat és jóideje nem vagyok szűz, sem tapasztalatlan :)
2018. febr. 18. 22:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha egy fszkalap azt nehezen nezem el neki..
2018. febr. 26. 11:31
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
#7 nem akarok beléd kötni de a mai 30+ korosztály szülei még nagy átlagban a 20+ éveikben házasodtak, vállaltak gyereket vagyis most 50-60 évesek. Persze vannak kivételek de azért nagy %-ban inkább így van mint másképp. Vagyis azon férfiak szülei még nagyon is élnek és még dolgoznak is. Még egyszer mondom: kivételt én is tudok
2018. márc. 6. 16:16
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is ezt néztem :D 30 körüliek szülei alapesetben(!!!!) még javában dolgozó, fiatal emberek...

2018. márc. 6. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!