Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért fáj annyira a szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért fáj annyira a szerelem? És mért nem viszonozza senki az érzéseim?

Figyelt kérdés

Nem értem mért van az, hogy az a fiú aki nem divatbu.zi, hanem van egyénisége, nem egy ilyen nyálcsórgatós pö.cs amilyenek ma a fiatalok, mért nem kapnak semmi esélyt a kiba.ott élettől? Annyira igazságtalan, hogy az egyik fa.rok egyszerre három csajt far.kal, míg én egynek próbálok imponálni és az is visszautasít, és ismét tönkreteszi az életem 1 évre ?

Utóirat: csak szerintem sz.r a szerelem? (és ha nem, cáfoljátok miért, mert én nem látom mért lehet jó)

2010. jún. 7. 21:00
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
30F Kösz a válaszod :) Hát én is remélem nem vagyk emos :D csak, edig nemigazán volt részem a szerelemben csak abban a fájdalmas formájában :/ én is remélem, ogy egyszer viszonozák :)
2010. jún. 7. 22:26
 22/25 anonim ***** válasza:

Az...Főleg, ha a pasi minden haverjának elmondja, kiröhög és kihasznál...:'(

15L

2010. jún. 7. 23:11
 23/25 A kérdező kommentje:

Nem minden pasi tapló. Csak akit ép kifogtál, az biztos egy egoista tahó volt :D aki, nemértékelte a nőket, mert még sose utasítoták visza, vagy csak alapból nem értékeli őket.

:) biztos öszejön egy normális is :)

;)

2010. jún. 8. 08:36
 24/25 anonim válasza:
Engem egy évig kínzott pasim, hogy aztán kidobjon azzal hogy már nemszeret, azokért a hibákért amiket azért követtem el mert nem bírtam elviselni mellette az életemet. És egy órával azután hogy szakítottunk rájöttem, hogy ba*zki nem is szerettem.. őt nem, csak azt akit beleképzeltem. Mert egy tapló. És csak önmaga volt fontos neki. Így egyhónappal utánna meg már nem is nagyon foglalkoztat. Majd lesz jobb :) Vannak még rendes emberek a világon én tudom, csak mindannyian az ilyenek miatt csalódnak és elbújnak. De én nem bújok el. Járj el valahova, keress mást, ne dőlj magadba. Tudom hogy fáj, nekem is fáj néha éjszakánként. Barátkozz, ismerkedj, akár neten akár élőben, keresd meg azokat az embereket akikkel azonos az érdeklődési körötök, és meg tudnak becsülni. A szerelem pedig csodálatos, ezek amiket érzel/érzünk csak árnyékai azoknak az érzéseknek amik lehetnének. Én is 16 vagyok, szóval nemtudom mennyire lehet rám hallgatni, nem vagyok bölcs vagy ilyesmi, de azt tudom hogy mit érzel.
2010. jún. 8. 13:02
 25/25 A kérdező kommentje:

hmmmm :)

Nagyon szépenk kösz a választ, megfontolandó amit mondasz.

Kösz még 1x :D

2010. jún. 8. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!