Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért fáj annyira a szerelem? És mért nem viszonozza senki az érzéseim?
Nem értem mért van az, hogy az a fiú aki nem divatbu.zi, hanem van egyénisége, nem egy ilyen nyálcsórgatós pö.cs amilyenek ma a fiatalok, mért nem kapnak semmi esélyt a kiba.ott élettől? Annyira igazságtalan, hogy az egyik fa.rok egyszerre három csajt far.kal, míg én egynek próbálok imponálni és az is visszautasít, és ismét tönkreteszi az életem 1 évre ?
Utóirat: csak szerintem sz.r a szerelem? (és ha nem, cáfoljátok miért, mert én nem látom mért lehet jó)
Nem vagy te emo-s véletlen?
És kapnak, csak nem mindig tudnak élni vele...
Am emg ha a szerelem nem lenne, anyád meg apád nem kefélnek és nem fárasztanál minket ilyen hülye kérdésekkel!
Érdekes...én meg egy normális, átlagos (öltözködés stb), okos, kedves, kurv@kat kerülő srácba vagyok szerelmes...
Nem egy divatmajom búzába...pfff sose kellenének...gusztustalan egytől egyig...Szóval nem kéne általánosítani:D
Egyébként meg...ennyi erővel miért van az, hogy az összes hapsi a rib@ncokért csorgatják a nyálukat...akiknek az a legnagyobb gondjuk, hogy hova menjenek el bulizni péntek este...pfff
Egyébként...az én szerelmem is csak plátói...:S
Ez van...sz@r az élet, barátom...
19L
Anak aki le Emozot :) hát haver nemtom hogy te nayádék azért csináltake , mert épp nem volt jobb film a tv-ben, de ha lettvolna most 1-el keveseb tapló rohangál az utcán :)
19L
Figyi nem akartam általánosítani. Tudom, hogy vannak normális csajok, akik nem járnak minden hétvégén bulizni, hogy meghúzák őket. Tom, hogy van olyan ember, akiben még maradt egy szemernyi gondolkodási vágy. Csak,már belefáradtam. Nem vagoyk nagy gyerek 16 éves vagoyk még kis porbafingo, de akor is basz@meg nekem is vana érzéseim, és nagoyn szar, ha ezeken ugrálnak :/
Ja, és nem szokásom bulikba járni :) nemszereem a diundisu diundisu zenét,inkább a Rockot szeretem, és sportolni is sportolok heti 5 vizilabda edzésem van :)
22:12 ott a pont.
Egyébként az EMOzónak is igazat adok. A kérdező válaszaiból nekem is egy ilyen figura rajzolódott ki a szemem előtt.
Van úgy, hogy az ember rossz nőbe szeret bele. És olyan is van, hogy a megfelelőt meg csak barátként szereted. Nekem mindkettőben volt részem. Reméljük, hogy egyszer majd a megfelelő párosítást dobja a sors keze.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!