Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért fáj annyira a szerelem? És mért nem viszonozza senki az érzéseim?
Nem értem mért van az, hogy az a fiú aki nem divatbu.zi, hanem van egyénisége, nem egy ilyen nyálcsórgatós pö.cs amilyenek ma a fiatalok, mért nem kapnak semmi esélyt a kiba.ott élettől? Annyira igazságtalan, hogy az egyik fa.rok egyszerre három csajt far.kal, míg én egynek próbálok imponálni és az is visszautasít, és ismét tönkreteszi az életem 1 évre ?
Utóirat: csak szerintem sz.r a szerelem? (és ha nem, cáfoljátok miért, mert én nem látom mért lehet jó)
:D Ja, hát igen az is lehet de nem írtam le mindent :)
A lány akiért odavagyok nagoyn jóba van velem és barátok vagyunk. Teljesen belezúgtam, és nem akülse milyat. Lehet hül.yének néztek majd, de igazi szerelem :(
Sztem nem vagoyk nagoyn ocsmány, de nem tartom magam divatmajom szépiúnak sem, szteme gy tök átlagos gyerek vagoyk. Am 20F :D jogos :D
OH igen teéjesen jogos 21:04
Nem nem volt kapcsolatban! a töbit, meg leírtam az előbb :D :) Kérlek segitsetek, nagoyn kivagyok lelkileg azért nem is tudok rendesen fogalmazni :(
21:06
Köszönöm :)
Rendes tőled :) én is nagoyn remélem hogy van oylan lány aki rám vár, de az is, hogy én is szeretni fogom :) mert akiket edig szeretem mind elutasítot, csak barátnak tartot :(
Ember a kinézetemre utaltam :)
És az a lány, akibe bele vagyok zúgva, nem ép úgy ismerem, mintha ara vágyna, hogy mitomén melyik szinész pofikája legyen az enyém helyet.
A viselkedésem nem átlago XD húúú de még menyire nem XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!