Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek arról a nőről aki elhagyja gyerekeit csak hogy "új életet szeretne kezdeni" címszó alatt?
Az itt valaszolgato nőknek: remélem nem akartok anyák lenni soha mert ilyen mentalitással a nők szegyenei vagytok.
Nincs azzal baj, ha valaki hisz az egyenlőségben, de ilyen kijelentésekkel, hogy nektek is ugyanúgy jogotok van akármikor eldobni a gyerekeiteket merthogy a férfiak is így meg úgy...
Komolyan a nők szegyenei vagytok. Aztán le lehet pontozni meg egymást fel, értelmes férfi messziről kerülne ilyen nőket mint ti. Na szép napot.
Jaguár: Nem is baj, ha elkerülsz, te gyökeresen más nőket keresel, mi pedig más férfiakat keresünk. Még meg is köszönöm neked.
Jogilag természetesen bárki otthagyhat bárkit, szóval joga van, morálisan persze más kérdés, de a morális része nem vonatkozhat csak egy nemre. Nem tehetjük meg azt, hogy a férfiakat felmentjük a következmények alól, a nőket pedig nem. Vagy szerinted igen?
Szerintem ne mentsünk fel senkit a felelősség alól.
Ti mondjátok, hogy egyenlőség van. Akkor az apa ugyannyira fontos, mint az anya. Amit én feministaként hiszek. Szerintem akik sírnak, hogy mindig az anyához kerül a gyerek, azok tiltakoznának a legjobban, ha a saját gyerekük nevelését rájuk bíznák.
Az meg, hogy az apa nem szülő... ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy más nyelvek is vannak, ahol nem szülő a szülő. Pl. Amerikában a szó szerinti birther tök mást jelent.
# 43
Kikérem magamnak. Egy büdös szóval nem jöttem olyannal, hogy jogom van eldobni magamtól a gyerekem. Soha nem szeretném elhagyni a gyerekem, ha lesz, elítélem az ilyet. Annyit mondtam, hogy ugyanolyan undorítónak tartom, ha egy férfi tesz ilyet, az én szememben nem különb. Nem hinném, hogy bárki is ettől a női nem szégyene lenne.
Pont az ilyen felfogás miatt van néhany férfi aki "él a lehetősséggel" és lelép... Amit itt írtok,ti,nők!
Nem azzal van a probléma,hogy azt gondoljatok,hogy az Anyához jobban kötődik egy gyerek,hanem ahogy ez meg lett.fogalmazva.
Meg hát meddig?
Hozzáteszem lehetsz,te például egész nap a gyerekeddel,ha az nem vagy jó Anya. Nem aztondom ismeretlenül,hogy te nem vagy az,csak hát láttunk már ezt-azt.
Az Én véleményem,hogy igen,te szülöd meg,te vagy otthon vele(jó esetben,mert láttuk már fordítva is),de az Apa szerepe elengedhetetetlen.
De nem is magyarázom,mert ha ilyen véleménnyel vagy akkor gondolom neked nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!