Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek arról a nőről aki elhagyja gyerekeit csak hogy "új életet szeretne kezdeni" címszó alatt?

Figyelt kérdés
2018. febr. 12. 23:37
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%
A meddő nők férfiak?
2018. febr. 13. 14:35
 42/51 anonim ***** válasza:
0%
Tudtam, hogy valaki felhozza :D Értsétek már a lényeget. Tudjátok, a fiúknak kukijuk van, a lányoknak puncijuk :D Tudom, hogy ez rendkívül meglepő, de ezek is biológiai tények.
2018. febr. 13. 14:39
 43/51 anonim ***** válasza:
12%

Az itt valaszolgato nőknek: remélem nem akartok anyák lenni soha mert ilyen mentalitással a nők szegyenei vagytok.

Nincs azzal baj, ha valaki hisz az egyenlőségben, de ilyen kijelentésekkel, hogy nektek is ugyanúgy jogotok van akármikor eldobni a gyerekeiteket merthogy a férfiak is így meg úgy...

Komolyan a nők szegyenei vagytok. Aztán le lehet pontozni meg egymást fel, értelmes férfi messziről kerülne ilyen nőket mint ti. Na szép napot.

2018. febr. 13. 14:40
 44/51 Ollókezű Edward ***** válasza:
91%

Jaguár: Nem is baj, ha elkerülsz, te gyökeresen más nőket keresel, mi pedig más férfiakat keresünk. Még meg is köszönöm neked.

Jogilag természetesen bárki otthagyhat bárkit, szóval joga van, morálisan persze más kérdés, de a morális része nem vonatkozhat csak egy nemre. Nem tehetjük meg azt, hogy a férfiakat felmentjük a következmények alól, a nőket pedig nem. Vagy szerinted igen?

Szerintem ne mentsünk fel senkit a felelősség alól.

2018. febr. 13. 14:44
 45/51 anonim ***** válasza:
94%

Ti mondjátok, hogy egyenlőség van. Akkor az apa ugyannyira fontos, mint az anya. Amit én feministaként hiszek. Szerintem akik sírnak, hogy mindig az anyához kerül a gyerek, azok tiltakoznának a legjobban, ha a saját gyerekük nevelését rájuk bíznák.

Az meg, hogy az apa nem szülő... ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy más nyelvek is vannak, ahol nem szülő a szülő. Pl. Amerikában a szó szerinti birther tök mást jelent.

2018. febr. 13. 15:21
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

# 43

Kikérem magamnak. Egy büdös szóval nem jöttem olyannal, hogy jogom van eldobni magamtól a gyerekem. Soha nem szeretném elhagyni a gyerekem, ha lesz, elítélem az ilyet. Annyit mondtam, hogy ugyanolyan undorítónak tartom, ha egy férfi tesz ilyet, az én szememben nem különb. Nem hinném, hogy bárki is ettől a női nem szégyene lenne.

2018. febr. 13. 15:45
 47/51 anonim ***** válasza:

Pont az ilyen felfogás miatt van néhany férfi aki "él a lehetősséggel" és lelép... Amit itt írtok,ti,nők!

Nem azzal van a probléma,hogy azt gondoljatok,hogy az Anyához jobban kötődik egy gyerek,hanem ahogy ez meg lett.fogalmazva.

Meg hát meddig?

Hozzáteszem lehetsz,te például egész nap a gyerekeddel,ha az nem vagy jó Anya. Nem aztondom ismeretlenül,hogy te nem vagy az,csak hát láttunk már ezt-azt.

Az Én véleményem,hogy igen,te szülöd meg,te vagy otthon vele(jó esetben,mert láttuk már fordítva is),de az Apa szerepe elengedhetetetlen.

De nem is magyarázom,mert ha ilyen véleménnyel vagy akkor gondolom neked nem volt.

2018. febr. 13. 16:20
 48/51 anonim ***** válasza:
Akár férfi, akár nő teszi ezt, elítélendőnek tartom. Felelősséggel tartozik a gyerekei sorsáért.
2018. febr. 13. 16:33
 49/51 anonim ***** válasza:
8%
Az az érdekes aztán, hogy az ilyen mindent feladó, még a gyerekeiket is feladó (otthagyó) nők általában szembesülnek vele kb. 2 év után, hogy amikor már nem olyan érdekes az, ami a lábuk között van, akkor az új pasi részéről megszűnik a hű de marha nagy érdeklődés. (Sok ilyet láttam már az életben, hogy nem vált be a hú de szuper pasi, aki miatt borított a nő mindent.)
2018. febr. 13. 17:04
 50/51 anonim ***** válasza:
49# Es? Nyilvan nem egy fellangolas miatt hagyja el orokre a gyerekeit valaki, attol meg, mert van uj csaj / pasi, lehet tartani a gyerekekkel a kapcsolatot. Tehat a no vagy a ferfi aki vegleg otthagyja oket, egyszeruen nem akar gyereket nevelni, ennyi. Tehat tok mindegy ilyen szempontbol, otthagyja-e oket az aktualis ferfi, nyilvan talal ujat, ha akar :D
2018. febr. 13. 17:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!