Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butaság lenne leadni a kulcscsomómat 'talált' címszó alatt egy aranyos pasi munkahelyén? Bővebben lent!
Rádióban dolgozik. A portás bácsinak odaadnám a kulcscsomómat, hogy találtam, és a rádióba adja le (azt mondanám, hogy sietek, stb, hogy ne én vigyem fel).
Aztán pár nap múlva érte mennék, amikor tudom, hogy bent van.
Szerintem se te add le. Mi van ha lazán ott marad a portán? Akkor mekkora gáz lenne már elkérni, hogy te adtad le és te is mész érte? :)
Kérj meg valakit, aki megteszi helyetted!
Elmentünk barátnőmmel leadni. Egyedül nem mert bemenni:P. Pont a jó fej bácsi volt bent. Megkérdeztük, hogy mi a teendő. Felküldött a rádióba (én már oda nem mentem be), odaadta a kulcsot. Azt mondta a barátnőm, hogy nem volt semmi érdekes, csak elvette tőle a kulcsot egy nő, és megjegyezte, hogy bemondják majd a rádióba.
Úgy terveztem, hogy holnap bemennék, amikor a srác is bent lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!