Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek arról a nőről aki elhagyja gyerekeit csak hogy "új életet szeretne kezdeni" címszó alatt?

Figyelt kérdés
2018. febr. 12. 23:37
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
89%
Bammeg. Apa ugyanolyan szulo. Ti rinyaltok a legjobban az anyaparti birosag miatt. Idiota phadzok. Csak dugni van eszetek.
2018. febr. 13. 02:29
 12/51 anonim ***** válasza:
65%
Ismerek ilyet. Az ilyen sztorik azért jóval összetettebbek annál, minthogy valaki kapásból elítélje őket. Semmi sem fekete-fehér, és azért hogy egy anya képes legyen otthagyni a gyerekét, azért nem kis dolognak kell meghúzódnia a háttérben. Mert igen, szerintem anya-gyerek között erősebb a kötelék, kötődés mint az apja felé, főleg kiskorban, ha tetszik ha nem.
2018. febr. 13. 06:22
 13/51 anonim ***** válasza:
64%

Bocs, hogy kicsit eltérek, de van ebben egy alapvető probléma, akár anya, akár apa.

Szülőnek lenni örökre szól.

Nem lehet új életet kezdeni. Csak másképp folytatni. De hiába tesz valaki úgy, mintha sose lett volna gyereke, ez csak pillanatnyi illúzió. Gyerektartás, láthatás, stb. Igazán pedig ott borul a dolog, amikor más partnerrel újra gyereket szeretne. Teljesen más minden. Akkor is, ha abortusz mellett döntött. Nem hogy még akkor, ha évekkel később hagyja ott.

2018. febr. 13. 06:41
 14/51 anonim ***** válasza:
16%

" Apa ugyanolyan szulo."

Papíron.

Valójában a nő sokkal többet tölt vele, gyesen is ő van vele otthon.

Látszik hogy fogalmad sincs semmiről.

2018. febr. 13. 06:53
 15/51 Ollókezű Edward ***** válasza:
88%
14-es: Igen, mert ez a társadalmilag elfogadott. Onnantól kezdve, hogy el lett választva, az apa is ugyanúgy tud gondoskodni a gyerekről. Én majd olyan felállást szeretnék, hogy másfél év velem, másfél év az apjával. A munkahelyemen is van ilyen, naná hogy nem fog otthon röcögni a csaj a gyerekkel 3 évet, ha többszázezres főnöki fizetés várja. Én mondjuk annak örülnék benne nagyon, hogy gyereknek rajtam kívül van egy másik bizalmas szülője is. Teljesen felesleges volt az előző hozzászólót fikázni.
2018. febr. 13. 06:59
 16/51 Ollókezű Edward ***** válasza:
92%
Nem mellesleg ismerek olyan családot, ahol a gyerekek kicsit voltak, mikor anyuka meghalt, és apa nevelte őket, azóta sem nősült meg újra. Nem pszichopaták, nem normálatlanok, nem összeférhetetlenek. Olyanok, mint bárki más.
2018. febr. 13. 07:00
 17/51 anonim ***** válasza:
56%

Gusztustalannak tartom és megbocsájthatatlannak. óriási törés ez egy gyereknek!

A gyerek nem kérte az életét,és egy szülő felelősséggel tartozik érte,minegy,hogy Apa vagy Anya! És szerintem nincs olyan (nyilván nem mondjuk egy betegségre gondolok) élethelyzet amikor a végegleges elhagyás a megoldás.

2018. febr. 13. 07:03
 18/51 anonim ***** válasza:
0%

"14-es: Igen, mert ez a társadalmilag elfogadott. Onnantól kezdve, hogy el lett választva, az apa is ugyanúgy tud gondoskodni a gyerekről. Én majd olyan felállást szeretnék, hogy másfél év velem, másfél év az apjával."

Nagyon helyes hogy elismered:

Az anyjával már a kezdetektől többet tölt mivel az apja még szoptatni se tudja.

Ha ezt nem tudod elfogadni

2018. febr. 13. 07:13
 19/51 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nem való neked gyerek.
2018. febr. 13. 07:13
 20/51 anonim ***** válasza:
68%
Attól, hogy az anyuka szoptatja, nem kevésbé undorító, ha apuka hagyja el a gyerekét. Tetszik vagy nem, ez van. A gyerek mindkét szülő felelőssége, egyformán.
2018. febr. 13. 07:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!