Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek arról a nőről aki elhagyja gyerekeit csak hogy "új életet szeretne kezdeni" címszó alatt?

Figyelt kérdés
2018. febr. 12. 23:37
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
64%
Egy házasságból kilépni, ha az már nem működik, rendben van. De a gyerekedet elhagyni? Akit te vállaltál és tudtad, hogy ez egy életre szól? Az ilyen embereket nagyon cifra szavakkal tudnám illetni...a gyerekvállalás nem olyan, mint mikor veszel egy új Tv-t és ha nem tetszik, visszaviszed. Őt nem viheted vissza, akár tetszik a szülői lét, akár nem, ha egyszer valaki elvállalta, a felelősséget is vállalja.
2018. febr. 13. 08:57
 32/51 anonim ***** válasza:
0%

"Érdekes, a többi válaszoló fel tudja fogni a lényeget, csak te nem."

A többi válaszoló is csak a mínuszt nyomkodja.

2018. febr. 13. 09:01
 33/51 anonim ***** válasza:
91%

Verheti itt a nyálát mindenki, ahogy tetszik neki, hogy melyik szülő a szemetebb, de a gyakorlatban bármelyik dönthet úgy, hogy többet hátra se néz, és az égvilágon semmi nem kötelezi rá, hogy ne tegyen így. Körülbelül 15 ezer forint gyerektartás nem az az ár, ami útjába áll bárkinek, hogy új életet kezdjen, mert ennél többet általában ritkán fizetnek a szülők, és ezen felül nem kötelező foglalkozniuk a gyerekkel.

Tehát bárki simán leléphet a gyereke mellől, akkor is ha undorító. Én apámat nem láttam már vagy 15 éve egyáltalán. Amíg kellett bankon keresztül utalt anyámnak, és élt mint hal a vízben. Neki összejött az új élet.

Szerintem nem szégyen azt mondani, akár férfi akár nő az illető, hogy nem vagyok hajlandó lemondani a kényelmes életemről, ezért nem vállalok gyereket. De vállalni, és aztán ott hagyni őt egyedül... Ez undorító.

2018. febr. 13. 10:07
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmasak azok az emberek, akik egy férfi felelősségét a gyerekcsinálásban addig látják, amíg a spermája megtermékenyíti a petesejtet. Miérz kevesebb értékű és felelősségű szülő az apa csak azért, mert a nő hordja ki a gyereket?
2018. febr. 13. 10:26
 35/51 anonim ***** válasza:
79%
Na, ha valaki megkérdezi majd, miért nem akarok gyereket, belinkelem neki ezt a kérdést. :) Imádom, hogy minden a nőkre van lőcsölve. Bájos.
2018. febr. 13. 11:28
 36/51 anonim ***** válasza:

A véleményem? Lusta vállalni a nehézségeket, önző, mert csak a saját kényelme és vélt boldogsága érdekli, és egoista, mert nem törődik azzal, hogy a gyermekei hogy fogják ezt megszenvedni.

Én lettem szerelmes házasságon belül élve más, külső emberbe. Azonnal jegeltem a dolgot, minden kapcsolatot, amint lehetett, megszakítottam a férfivel, de nemcsak azért, hogy nehogy megcsaljam a páromat, ha elkap egy gyenge pillanat, hanem azért, mert soha, de soha nem tudnám elképzelni, hogy elhagyjam a gyerekeimet. Az apjuk annyira ragaszkodik hozzájuk, hogy ha én új életet, őj szerelmet választanék, nem vihetném őket magammal, max. bírósági úton. De az apjuk soha nem mondana le róluk, ezt állította.

És, pár hónap lelki szenvedés után helyreállt a lelkem, a férjem is sokkal jobban odatette magát, mert megérezte, hogy elveszíthet (beszámoltam neki az érzelmi hullámaimról), és a gyerekek se sérültek.

Mi így kezdtünk új életet. Nem volt könnyű, egyáltalán nem, aki elhagyja a gyerekit, az a könnyebbik utat akarja választani. Aztán sír az évnyitón pár év múlva az iskolában, mikor már igazán bánja az egészet, és a szülőin ülhet az új mostoha anyuka mellett a széken, megalázva, mert az új életből ennyi lett, mint egy régi, főiskolai barátnőm esetében, aki két gyerekes anyaként nem tudott magán uralkodni, és hitte, hogy új életet kezd. MOst meg csak a sírás van, mert gyerekek apával és az új anyukával és új tesókkal élnek, bírósági végzés szerint.

2018. febr. 13. 11:51
 37/51 anonim ***** válasza:
0%

Csak jogilag szülő. Terheli felelősség főleg anyagi és nevelési szempontbol, de ahogy a szóban is benne van, az apa nem szülő, a nő szül.

2018. febr. 13. 13:28
 38/51 anonim ***** válasza:
0%
A felelősség ugyanakkora, mindkét szülő esetében. De szerintem a kötelék nem. Az anya hordja ki, az ő testében növekszik, és ő a nélkülözhetetlen, amíg szoptatni kell a kicsit. Szerintem egyértelmű, hogy szorosabb ez a kötelék, mint az apa-gyerek között. Ez nem azt jelenti, hogy apa-gyerek között nincs kötelék, vagy csak laza, vagy nem lehet erős, vagy hogy nincs órási szerepe egy családban. Dehogynem. Csak ma már a nagy egyenlősdiben már azt is egyenlővé akarják tenni, amitől többek közt nő egy nő. 26/N
2018. febr. 13. 13:40
 39/51 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
38-as: Örülök annak, hogy tudod, téged mi tesz nővé, de kérlek engedd meg, hogy én másképp érezzem, és mást tartsak a női létem alapjának. Köszönöm.
2018. febr. 13. 13:56
 40/51 anonim ***** válasza:
Egy nő többet közt -ezt kihangsúlyoztam- attól nő, hogy tud gyereket szülni. Ez biológiai tény.
2018. febr. 13. 14:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!