Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan azt hiszik az itteni férfiak, hogy ha "Re:" tárgycímmel írnak levelet, majd a lányok jobban válaszoknak, mert azt hiszik, hogy már beszélgetnek egy ideje?
Gondolod hogy csak te kapsz leveleket?
Én napiszinten kapom a lányoktól a p**ncit, hogy véleményezzem 10/? Skálán. És vannak a pedofil férfiak, akik a saját kolbászaikat küldözgetik. Én férfi vagyok, tudom hogy manapság elszaporodtak a melegek stb. De nekem senki ne küldözgesse a r**tkes f***,szát. Nem vagyok meleg, hetero vagyok. Az oldal üzemeltetőjének meg jó lenne felszámoltatni a pedofil, trollkodókat stb. Mert én per pill nem vagyok kiváncsi senkinek a nemi szervére. Nekem van barátnőm, azért vagyok az oldalon, mert általába fontos dologra szeretnék választ kapni. Erre elküldi némely perverz ember a nemi szervét. Undorító, és az ilyen emberre gázt engednék. Remélem megszűnik nálam ezek a perverz üzenetek, mert már kezd fajulni a dolog.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!