Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ennyire szerencsétlen pasik terén? Mindig hülyéket fogok ki. FONTOS!
"Nagyon sokan próbálkoznak,de azok nem tetszenek."
Nahát erről van szó!Válogatós vagy!!!Itt nincs miről beszélni...Add lejjebb az igényszintedet!!!
14:54-es vagyok, azért egy egészséges igényszint nem árt, csak nem szabad annyira kategorizálni, hogy szőkekékszemű180magaskockahas stb :D
Szerintem ismerkedj (ne a potenciális férjjelöltet keresd mindenkiben!) és add önmagad, én is ezt teszem, így nem lehet gond. :)
Ugyan az a bajod, mint a többi tinip.icsának.
Egy ostoba lány vagy, akinek az egekben vannak az elvárásai, és a plázamajmok tetszenek neked. Oké, hogy feltünően néznek ki, és külsőleg bejönnek, de még dugni se tudnak, nemhogy lenne valami az agyukban...mellesleg csak a külső érdekel, ami rendben is van ilyen fiatalon, de azt viszont nem tudom elfogadni, hogy csak akkor tetszik valaki a tinilányoknak, ha idióta haja van ami vasalt, teljesen szolibarna, és úgy viselkedik mint egy fürdőskrva. Neked fogadjunk ezek jönnek be, csak ezek meg leszarnak, mert nem vagy egy igazán jó plázapina...
h megértsd itt egy törvény :
mindenki azt vonzza magához amit nem akar. egy példa:reggel mikor időre mész, és dugóba kerülsz, vagy a biciglid kiszúródik..azt hajtod h nem akarsz elkésni. függetlenül az akarattól, mihelyt kimondtad azt vonzod.
itt a mondás, h a gondolatnak teremtő ereje van.
ennek alapján tedd össze. és tényleg nem nehéz, csak gondolj sokat egy rendes férfira.
Szubjektív, hogy kinek mi a jó csaj/hapsi.
Mindenkinek van egy izlése, és ez full különbözhet a másikétól. Nekem pont azok a csajok jönnek be, akik általában a legnagyobb ribancok...meg is látszik a kapcsolataim hosszúságán...ez van :)
19/F
13:31
Nagyon rossz úton jársz,mert pont hogy nem a menő,b*zik jönnek be!!!Most is egy szerény fiú tetszik nagyon!! Engem a mai "metroszex,páva" fiúk pont hogy taszítanak! Az ilyenek csak a r*biket keresik,hogy minél többet megd*ghassanak.. Nekem ez nem kell!!! Elítélhetsz ismeretlenül,de azért nem kell mindenképpen általánosítani...Nem vagyok r*banc,és nem a menőgyerekekre bukok...
Hozzád hasonló lányokat keresek, csak kár, hogy nincs belőlük. :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!