Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetek ennyire szerencsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ennyire szerencsétlen pasik terén? Mindig hülyéket fogok ki. FONTOS!

Figyelt kérdés
Azt mondják szép lány vagyok,kedves,okos,még sincs szerencsém pasik terén.Azt látom hogy mostanában a r*biknek van szerencséjük...Nagyon sokan próbálkoznak,de azok nem tetszenek..De akik tetszenek,azok meg mással jönnek össze,vagy taplók....Szerintetek mit kéne csinálnom????
2010. jún. 7. 14:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
fúúú már egyszer belefutottam ebben a "szép vagyok" meg okos kategóriába és 10es skálán a 3ast verte...
2010. jún. 7. 15:00
 12/31 A kérdező kommentje:
:) Ízlések és pofonok:) Ki tudja:):)
2010. jún. 7. 15:08
 13/31 anonim ***** válasza:

Nyugi van ez fordítva is. Nekem például van négy országos helyezésem tanulmányi versenyeken, legtöbben legalább 5 évvel idősebbnek néznek, és már többször is azt hitték a megjelenésem alapján, hogy latin versenytáncos vagyok. Aztán bárkivel kezdek el ismerkedni, arról mindig kiderül, hogy vagy alkoholista, vagy ribanc vagy csak felelőtlen.

Szóval nem csak te vagy ilyen helyzetben, de azért sok sikert!

2010. jún. 7. 15:10
 14/31 anonim ***** válasza:

Ha azok akik neked tetszenek le sem szarnak, akik meg másznának rád, azok neked nem tetszenek, azért van, mert

TÚLÉRTÉKELED önmagad.

Meg kell próbálni lejjebb adni az elvárásokat, lehet kiderül, nem is vagy olyan jó nő, mint gondoltad eddig

2010. jún. 7. 15:20
 15/31 A kérdező kommentje:
Értem..köszönöm.:)
2010. jún. 7. 15:24
 16/31 anonim válasza:

Csatlakozom 15:10-es hez. Én 20F-vagyok 10-éve karatézom 6 éve test építek. Több versenyen is értem el jó helyezést, mellette motorozom, síelek, közgazdasági egyetemre járok. Egy rendes sportos jókedvű srácnak ismernek az emberek, de sajna engem mindig a buta li..k találnak meg, pedig csak egy rendes lányra vágyok. Azoknak meg nem jövök be. Lehet mer túl nagy darab vagyok 178 cm 81 kg – de izmos kissé :) . Pedig nem harapok nagyot :)

Próbálj egy kicsit változtatni a személyiségeden, lehet az nem tetszik nekik.

2010. jún. 7. 15:25
 17/31 anonim ***** válasza:
hát mivel neked igencsak fontos a külső, igy gondolom az elitből válogatnál, a pasik max 10% a jön be külsőre, vagy annyi se. nos akiknek olyan külsejük van, azoknak pont azért, mert ha nem csinálnak semmit is omlanak utánuk a nők, az egójuk az egeket veri, és egyszerűen nem tudnak szerények és olyanok maradni amilyet te keresel. magyarul amit keresel nem létezik. illetve ritka mint a fehér holló. a jóképűség velejárója az önbizalom és az a viselkedés ami abszolúte nem a "szerény normális fiúk" jellemzője!
2010. jún. 7. 15:55
 18/31 A kérdező kommentje:
Hát igen..Sajnos ebben nagy igazság van....:(
2010. jún. 7. 15:57
 19/31 anonim ***** válasza:

hozzá kell hogy tegyem, én sem vagyok csúnya, éppcsak átlagos kinézetű talán. valsz te undorodva elfordulnál tőlem. de volt már aki azt mondta jól nézek ki, csak nagy távolság stb vele nem jöhetett össze. viszont én komolyan tudnám értékelni és megbecsülni ha valaki nem utasitana vissza

15:55 ös 20/f

2010. jún. 7. 15:59
 20/31 A kérdező kommentje:
15 éves lány vagyok.Amúgy kétlem hogy undorodva fordulnék el tőled...
2010. jún. 7. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!