Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ennyire szerencsétlen pasik terén? Mindig hülyéket fogok ki. FONTOS!
Szerintem várd ki a te idődet, most még a rib.ncoknak áll a világ, de ha a férfi is megkomolyodik annyira hogy lássa egy nő igazi értékeit is, akkor jössz te. Addigra a többi lány fogatlan, kiélt, senkineksem (vagy csak a lúzereknek)kellő repedtsarkúvá válik.
Szóval csak nyugi.
Azért,mert csak a hülyéket veszed észre,a szerényebbekre meg ügyet se vetsz...Mint a legtöbb mai csaj sajnos...
Itt egy kérdés,ami erre vonatkozik:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Valószínűleg mégse vagy olyan szép, kedves, okos mint gondolod.
Amelyik fiú tetszik az azért nem választ téged amiért te se választod azt aki nem tetszik neked.
Ha te válogatsz akkor más miért ne tehetné?
Egyet értek a 14:38-sal. Sajnos manapság a tizenéves lányok tényleg a nagyképű, nagymenő, "hangember"-rekkel akarnak összejönni, és nem veszik észre azokat, akik nem szólogatnak be mindenkinek, aki csak elmegy mellettük az utcán. Szét kellene egy kicsit nézned, hugica.
24 N
Én ugyan így vagyok, kedves kérdező, csak a lányokkal. "Mindenkinek" csak a falubika buliarcok kellenek. Pedig nem vagyok ronda, sem tapló meg ilyenek, csak nincs akkora szám.
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!