Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » En reagalom tul vagy van valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En reagalom tul vagy van valami?

Figyelt kérdés
Lassan 4eve vagyunk egyutt parommal 2gyerek azota, egesz fiatalok voltunk mikor ossze jottunk, sulve fove egyutt voltunk az agybol se bujtunk ki szinte sose es mindig nyaltuk egymast utcan is.. de mar nem igy van, szeret puszilgat ugyan ugy de nem ugy mint reg es en azt akarom, hogy ugy legyen mint reg.. Azt is megertem, hogy dolgozik faradt, de nekem szuksegem lenne arra, hogy legalabb reggel este egyutt legyunk, minimum.. Hetvegente is reggel jon bújik o kezdeményez de este meg alszunk.. Miert?! Nem erdekel a ket gyerek, attol meg szerintem lehetne ugyan ugy es attol mert este faradt nem a 25-30percen fog mulni a faradsaga, dühös es boldogtalan vagyok e miatt.. Szerintem mar annyira nem szeret..
2018. febr. 9. 09:03
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Remélem egy beutalót a pszichiátriára, az mindenkinek ajándék lenne. :)
2018. febr. 10. 00:20
 52/57 A kérdező kommentje:
Almodj sokat, nincs ra oka 😂😂
2018. febr. 10. 00:55
 53/57 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de minden rendben, "kézben a gyeplő", a párod imád, stb, akkor nincs semmi gond, nem igaz? Felesleges volt kiírni a kérdést...
2018. febr. 10. 02:55
 54/57 anonim ***** válasza:
100%
"...és én azt akarom, hogy úgy legyen mint reg." Ez nehez ügy, az idő nem áll meg..
2018. febr. 10. 03:03
 55/57 anonim ***** válasza:
Szóval az 1 és 2 éves gyerekre azért csaptok, az idióta párod nagyobbakat is, mert nem alszik? Miért kell nektek szaporodni komolyan. 2 ilyen elmebeteg maradt volna meg magának, megérdemlitek egymást. Szegény kicsiket sajnálom csak.
2018. febr. 10. 08:30
 56/57 anonim ***** válasza:

Vegyétek már észre, hogy a kérdező egy troll!

Össze-vissza csepegteti a felháborító kis megjegyzéseit, így a kevész szextől eljutottunk a gyerekverésig!

A normális kérdésekre nem is reagál, csak szítja tovább a felháborodást!

Ne etessétek több válasszal a trollt!

2018. febr. 10. 13:38
 57/57 anonim ***** válasza:
Cigányok, vagy a belterjes kőbányai panelprolik :3
2018. febr. 10. 18:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!