Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » En reagalom tul vagy van valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En reagalom tul vagy van valami?

Figyelt kérdés
Lassan 4eve vagyunk egyutt parommal 2gyerek azota, egesz fiatalok voltunk mikor ossze jottunk, sulve fove egyutt voltunk az agybol se bujtunk ki szinte sose es mindig nyaltuk egymast utcan is.. de mar nem igy van, szeret puszilgat ugyan ugy de nem ugy mint reg es en azt akarom, hogy ugy legyen mint reg.. Azt is megertem, hogy dolgozik faradt, de nekem szuksegem lenne arra, hogy legalabb reggel este egyutt legyunk, minimum.. Hetvegente is reggel jon bújik o kezdeményez de este meg alszunk.. Miert?! Nem erdekel a ket gyerek, attol meg szerintem lehetne ugyan ugy es attol mert este faradt nem a 25-30percen fog mulni a faradsaga, dühös es boldogtalan vagyok e miatt.. Szerintem mar annyira nem szeret..
2018. febr. 9. 09:03
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Jobban is jar ha el visel, nem akarom bantani, volt mar ra példa ;) nagyon rosszul jar o is tudja
2018. febr. 9. 10:12
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
Az úristen mentsen meg egy ilyen nőtől, mint te.
2018. febr. 9. 10:12
 13/57 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te reagálod túl. Szeret téged, csak változott a szexuális étvágya és szüksége van pihenésre. 35N
2018. febr. 9. 10:13
 14/57 A kérdező kommentje:
Engem az nem erdekel neki mire van szüksége, pihenhetek meg eleget az életben..
2018. febr. 9. 10:17
 15/57 A kérdező kommentje:
Pihenhet *
2018. febr. 9. 10:17
 16/57 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltad már az ő szemszögéből nézni?

Nincs túlterhelve?

Anno én napi tíz órát melóztam, a szabadnapomon gyógytornára és úszásra hordtam a csajokat, előre főztem, takarítottam, kertet rendeztem.

Estére az utolsó gondolatom volt a szex.

A volt férjem nem akarta megérteni, segíteni meg főleg nem, vagy ha segített is, abban nem volt köszönet(tsírosan maradt edények, foltos vagy elszíneződött ruhák)

Az tette fel az I-re a pontot, hogy egy hétre el kellett utaznom (nővérem súlyos autóbalesetet szenvedett, a legjobb barátja ott is maradt) ápolni, anyuék vállalták a gyerekeket, fizettek mindent(előttem már utaztak ki szüleim, tesóim egy-egy hétre)

Míg én mosdattam, vígasztaltam, takarítottam tesómnál (egy keze és egy lába eltört, utóbbi nyílt töréssel) ő lelakta a házat, leszarta az állatokat(kánikulában. Volt ami megdöglött)

Éjfélkor értem haza, reggelig takarítottam hulla fáradtan.

Másnap kiraktam.

2018. febr. 9. 10:18
 17/57 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el a párod és keress magadnak egy újat, lehetőleg egy pszichiátert. Azért a gyerekeidet remélem nem szoktad bántani..
2018. febr. 9. 10:18
 18/57 anonim ***** válasza:
91%
Ez a kérdés akkora kamu, mint a Föld-Neptun távolság...
2018. febr. 9. 10:25
 19/57 A kérdező kommentje:
Hogy jon ide a gyerek? De amugy nyilvan ki kapnak ha nem viselkednek vagy rosszat csinalnak vagy nem ertenek meg valamit.. Vagy mondani kene nekik, hogy "jol van ugyesek vagytok, csak igy tovabb"?
2018. febr. 9. 10:27
 20/57 A kérdező kommentje:
Jaj nektek minden kamu azis ami igaz, nem kamu ne aggodj
2018. febr. 9. 10:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!