Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is keveset találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is keveset találkozunk, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Nem tizenévesek vagyunk, hanem 23 és 22 évesek. Ő albérletben lakik, én pedig kollégiumban, mivel egyetemista vagyok, és sajnos a szüleim nem tudnak támogatni már, ezért a pénz amiért dolgozok, csak a legszükségesebb dolgaimat fedezi. Hozzá nem akarok költözni, mert 1. kihasználni nem akarom, hogy nem tudok fizetni és ő túl jószívű, 2. ha összevesznénk stb, az utcára kerülnék... Na szóval hetente kb 2x találkozunk, este 9-kor beesek hozzá, gyors szex, alvás... beszélgetés, lelkizés nuku. Pedig mostanában nagyon sok dolgon keresztül mentem, és muszáj elfolytanom...nem tudom megosztani vele. Napközben csak iolyen "Szia, hogy vagy?" üzeneteket váltunk. Most az utóbbi egy hétben 1x láttam. Régebben más volt, mivel én most költöztem fel Pestre. Régen hétvégén lejött hozzám, és csak egymással foglalkoztunk, hétközben meg mindenki dolgozott/tanult stb. Mit tegyek? Már többször is szóvá tettem, de csak annyit mondott hogy hisztizek, meg hogy nem támogatom (ő is suli, meló, plusz benne van egy szervezetben), meg hogy ezt miattam és a jövőnk miatt csinálja. Szerintetek?
2017. okt. 17. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem keves de en mar oreg vagyok :-D
2017. okt. 17. 18:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem nem is az idő a baj, hanem hogy nem minőségi idő. Mármint nem beszélgetünk. Nem kérdezzük meg milyen volt a másik napja, hogy érzi magát. Vagy lehet butaság, de régen nagyon elvont dolgokról filozofáltunk, az is hiányzik.
2017. okt. 17. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

"ő is suli, meló, plusz benne van egy szervezetben"

Egy kérdés: miért vállalják túl magukat sokan, ha aztán meg sírnak, hogy se energiájuk, se idejük semmire? Másrészről pedig igen, ez nagyon kevés, mint árvaházban a szülői értekezlet. :O

2017. okt. 17. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Emlekeim szerint siman hetvegeztunk a koliban a pasimmal. Nalatok ez nem jarhato? Vagy nala az alberletben kozos hetvegen. Hetkozben 2 este igy ahogy irtad + hetvege egyutt azert mar korrekt.
2017. okt. 17. 19:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, mert hétvégén tevékenykedik a szervezetben...:(
2017. okt. 17. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor atgondolnam h hanyadik helyen is vagyok en ebben a kapcsolatban...
2017. okt. 17. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
Amit a koleszért fizetsz annyival be tudsz szállni itt is. Ez nem kihasználás de valamit valamiért, cserébe tudod őt támogatni, besegíteni az albérleti teendőkbe. Ha ezen nem változtattok akkor szépen elmentek egymás mellett. Igazából a makacsságod meg a büszkeséged áll csak közétek. Félre kéne tudni tenni és a helyzetre való tekintettel elgondolkozni az összeköltözésen.
2017. okt. 17. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj, hogy mennyit talalkoztok. En lassan egy honapja nem lattam a paromat, megis mindent tud, ami olyan szintu, hogy sulyosabb es "keresztul kell menni rajta". Ti viszont konkretan nem tudtok kommunikalni egymassal. Ennek az okat viszont csak ti tudhatjatok.
2017. okt. 17. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!