Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek csak én reagálom túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Párommal kb. 1,5 éve vagyok együtt. Az előző barátnőjével már lassan 3 éve, hogy szakítottak (vele 9 évig volt), de pár havonta mindig rákeres facebook-on, és kicsit zavar ez, de nem akarok ezért feleslegesen veszekedni esetleg, hisz velem van most :)

Nektek mi erről a véleményetek?

2017. jún. 8. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Engem csak egy dolog érdekel ebből. Te honnan tudod, hogy rákeres??
2017. jún. 8. 16:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Keresési előzményekben benne marad.
2017. jún. 8. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Hogy ezt egy nagyon hülye kérdésnek tartom, és egy hatalmas kapcsolati problémának, amit nem lehet két soros bölcseletekkel megoldani.
2017. jún. 8. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Szóval turkálták a gépében/böngészőjében. Akkor egyértelműen te vagy a hunyó. Annyi szabadsága hadd legyen már az embernek, hogy azt néz meg facebookon akit akar. Ha az én párom a hátam mögött kutakodna utánam és ez kiderülne, szakítanék! Úgyhogy kicsit magadba kéne nézni, mert belőled veszett el a bizalom.
2017. jún. 8. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:
9 év sok idő. Nem írtad hány évesek, de szinte együtt nőttek fel, együtt lettek felnőttek,attól, hogy új kapcsolatuk van, még nem törlődik ki a múlt. Én is kíváncsi lennék, hogy milyen az élete.
2017. jún. 8. 17:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Közösen használjuk a gépet. Sőt általában ő lóg állandóan az én telefonomon. Nem titkolja ezt sem, csak furcsának találom.
2017. jún. 8. 17:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5ös válaszoló, én is erre gondoltam, mert még szakközépben jöttek össze.
2017. jún. 8. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem, ha zavar, akkor tiltsd meg neki. Mert az tuti, hogy sóhajtozva nézi és rágondol közben.

Ha szeret, akkor ennyi áldozatot képes meghozni szerintem, mert ez semmiség kell legyen!

2017. jún. 8. 17:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Több dologban is hibázol, tökéletesen rossz "párkapcsolati technikákat" alkalmazol. Kutatsz az előzményeiben, aztán magadban kombinálsz, hogy miért ezt vagy azt nézte.

Miért nem próbáltad meg például megismerni a párodat? Miért nem beszéltél vele a régi kapcsolatairól? Miért nem ismered a kapcsolatát az exeivel, ha ilyesmik miatt aggódsz? Miért az az első, hogy nyomozol, kutatsz a háta mögött, taktikázol, ahelyett, hogy megkérdeznéd azt az embert, aki elvileg a legfontosabb az életedben?

Igazán furcsa.

2017. jún. 8. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!