Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tudnánk babával próbálkozni, de ő inkább elmegy a haverokkal sörözni. Te mit szólnál?
Mert úgy érzi, hogy nem tenyészbika, aki adott időpontban ugrásra készen kell várjon. :D Ez kinek vonzó, hogy "szívem, akkor pontban 6kor szex, itt, velem."
Nem a barátoddal van a baj, szerintem a férfiak nagy része ilyen. EGyébként ő is szeretne gyereket vagy inkább csak te?
7 év után én már nem gondolkodnék a lombikon, hanem mennék és csinálnám. De szerintem ezt beszéljétek meg a pároddal, esetleg hagyjatok magatoknak egy kis pihenőt a babaprojektben, kapcsolódjatok ki, randizzatok csak úgy, aztán ha feltöltődtetek, és kiengedtétek a gőzt, akkor menjetek el dokihoz ezzel. Nem gondolom, hogy még mindig várni kellene.
Biztos, hogy nem csak téged visel meg, de őt is ez a sikertelen próbálkozás sorozat. Bele lehet fáradni.
Nem egyszerű a helyzet.
Először is: én a helyedben nem mondanám meg, hogy peteérés van, és szexelni "kell" egyszerűen elkapnám egy (gyors) menetre, akár sörözés előtt.
Az időzítést te tudod úgy igazítani, hogy jókor legyetek együtt, de nem feltétlenül kell megbeszélni. A legtöbb férfit könnyű rávenni egy kis hancúrra, és nem ölöd ki a vágyat.
Viszont: normális luteális szakasz esetén 14 nappal a várható menstruáció előtt van peteérés. Ez ugye pont 14 nappal a menstruáció első napján van, ha átlagos, 28 napos a ciklusod. Jobban megfogalmazva: peteérés után kb. a 14 napon fog megjönni. Az előző menstruáció időpontja ezért nem ad pontos információt arról, hogy mikor van peteérésed. Mindenképp beszélj nőgyógyásszal erről!
Ezért lenne jó az időzítéshez, ha hőmérőzöl, használsz ovu tesztet, és odafigyelsz a testedre.
Egyébként a legbiztonságosabb módszer, ha két-három naponta szex van, így biztosan nem csúsztok le a termékeny időszakról.
Off.
Ugye a lepontozók tudják, hogy a zöld, kék és piros gomb nem lájk gombok?
Hasznos vagy nem hasznos, ez a kérdés. Nem az, hogy tetszik-e a válasz. :) Csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!