Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Bepróbálkoznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Bepróbálkoznátok egy buliban egy ilyen csajnál? Vagy túl nagy falat lenne? Mi a véleményetek? Hogyan lehetne próbálkozni náluk?

Figyelt kérdés

[link]

Jó alakja van, ehhez ilyen ruhákban van ( rövid top, szűk farmer) és szép az arca is... emellett jól is táncol

én 25/F vagyok és múlt héten láttam egy buliban egy hasonló csajt, odamentem hozzá, de nagyon csúnyán nézett rám és rögtön arrébb is ment.. pedig nem tartom magam annyira csúnyának...inkább átlagos az arcom, de járok edzeni, szóval izmosabb az alkatom

2017. febr. 18. 12:30
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint bármelyik másiknál. Attól hoyg egy buliban van nem feltétlenül akar ismerkedni, lehet ez szimplán ennek szólt.
2017. febr. 18. 12:37
 2/32 anonim ***** válasza:
48%
Nem próbálkoznék be mert úgy gondolnám hogy felesleges.
2017. febr. 18. 12:37
 3/32 anonim ***** válasza:
75%
Hidegen hagynak az ilyen stílusú nők. Bölcsész típus a nyerő nálam, pulcsis, kócos hajú, még szemüveges is lehet. :P Minél természetesebb, annál jobb.
2017. febr. 18. 12:41
 4/32 anonim ***** válasza:
9%

Csinos, persze, de valószínűleg én lennék az nap a 13.

Azokhoz a lányhoz megyek oda, akik ilyen kis visszafogottabbak, csinosak, de ribisek, és nem akarnak a társaság középpontja lenni. 23/F

2017. febr. 18. 12:43
 5/32 anonim ***** válasza:
Nem. Az ilyen csajokhoz hiper-szuper-extra jól kell kinézni, és gazdagnak is kell lenni.
2017. febr. 18. 12:46
 6/32 A legrosszabb ***** válasza:
0%
Buliba, koncertre nem puncit vadászni járok, hanem a spanokkal zenére tombolni, esetleg inni. Őszintén szólva idegenekkel sem szívesen állok szóba, legyen szó akármilyen buliról (talán a házibulikat kivéve), nőket meg abszolút nem szokásom leszólítani.
2017. febr. 18. 12:47
 7/32 anonim ***** válasza:

Négyes vagyok.

Csinosak, de nem ribisek.

Ezt akartam :D

2017. febr. 18. 12:48
 8/32 anonim ***** válasza:

Jó néz ki szexi meg mminden de lehet amúgy meg egy üres és felszínes vitrin baba!!

Lehet az ágyban is pocsék!

2017. febr. 18. 12:51
 9/32 anonim ***** válasza:
70%
Most ennyire a ruha határoz meg egy embert, gyerekek??? Hogy tudtok ilyenekre következtetni, hogy akkor valószínűleg könnyűvérű meg sok pénz kell neki? 😳 N
2017. febr. 18. 12:54
 10/32 anonim ***** válasza:
8%
#9 Amelyik lány nem könnyűvérű, az nem vesz fel ilyen ruhát. A pénz meg minden nőnek számít, és ha valaki találhat egy ugyanolyan jóképű, de gazdagabb pasit, akkor azt választja.
2017. febr. 18. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!