Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Bepróbálkoznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Bepróbálkoznátok egy buliban egy ilyen csajnál? Vagy túl nagy falat lenne? Mi a véleményetek? Hogyan lehetne próbálkozni náluk?

Figyelt kérdés

[link]

Jó alakja van, ehhez ilyen ruhákban van ( rövid top, szűk farmer) és szép az arca is... emellett jól is táncol

én 25/F vagyok és múlt héten láttam egy buliban egy hasonló csajt, odamentem hozzá, de nagyon csúnyán nézett rám és rögtön arrébb is ment.. pedig nem tartom magam annyira csúnyának...inkább átlagos az arcom, de járok edzeni, szóval izmosabb az alkatom

2017. febr. 18. 12:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
89%
A válaszokat elnézve,nem is csoda, hogy sok pasi van egyedül.
2017. febr. 18. 12:56
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
11-es, én nem azt mondtam, hogy ez a lány ribisen van felöltözve. Inkább a kisugárzása ami nem tetszik, mert jobb szó nincs rá, pitsásnak tűnik. Nem tudom mi a baj azzal, ha valaki a szolidabb lányokat szereti. Én se vagyok egy társaság középpontja ember, emiatt szerintem reális, hogy párnak sem szeretnék ilyen lányt. PErsze, van, amikor téved az első benyomás, nálam is volt már ilyen, hogy pitsásnak gondoltam egy csajt, azóta ő a legjobb lánybarátom. Meg tényleg, most szerinted egy ilyen lányhoz hányan mennek oda egy buliban? 5-re simán saccolok. Minek legyek a hatodik? Ezt most komolyan kérdezem.
2017. febr. 18. 13:03
 13/32 anonim ***** válasza:
76%
10: Ez egy egyszerű tavaszi öltözék, ember! A testének 70%-a el van fedve, miről beszélsz? Nyáron a 40 fokban meg meg kellene dögleni pulcsiban??:/
2017. febr. 18. 13:05
 14/32 anonim ***** válasza:
56%
12: Mert lehet, hogy te leszel a befutó. :) Komolyan, hogy lehet így élni? Van 5 vetélytársad akkor és ott, és te már inkább a rajtnál kiállsz? Ha állásinterjún együtt várakozol 5 magas, izmos pasival, és nő interjúztat, akkor felkelsz és hazamész?
2017. febr. 18. 13:09
 15/32 anonim ***** válasza:
6%

"Ha állásinterjún együtt várakozol 5 magas, izmos pasival, és nő interjúztat, akkor felkelsz és hazamész?"

Állásinterjún jobb esetben a szakmai tudás és a tapasztalat számít, csajozásnál viszont kizárólag a kinézet meg az anyagiak. Ha van egy magas, izmos vetélytársad, akkor jobb kiszállni, sikered úgysem lesz.

2017. febr. 18. 13:11
 16/32 A legrosszabb ***** válasza:
4%

Az egyébként a legfájóbb ebben, hogy itt minden nő bátorságra sarkallná az önmagukkal tisztában lévő faszikat, miszerint "nyugodtan, bátran ájjá' be hatodiknak, nyolcadiknak, huszadiknak a sorba nálunk, nőknél, mert lehet, te leszel a befutó és akkor tök jó lesz neked, de majd később jól a képedbe veregethessük, hogy bárcsak inkább a Huffnágel Pistát választottam volna helyetted". Na most tudni illendő ezekről az "igencsak megalapozott okosságokat" terjesztő nőkről, hogy pavlovi reflexszel pattannak meg az első népszerű, jóképű macsókával.

De nyugodtan álljatok csak be hatodiknak, tisztelt férfitársaim, van esélyetek: [link]

Komolyan, nevetséges nők járnak ide...

2017. febr. 18. 13:25
 17/32 anonim ***** válasza:
58%
Ha előtte már dumáltam 15-20 nővel buliban és lendületben vagyok, jó kedvem van, akkor simán. De "próbálkozni" nem szoktam, csináld vagy ne csináld... :D
2017. febr. 18. 13:29
 18/32 anonim ***** válasza:
14-es, figyelj, persze, lehet azt mondani, hogy ez kishitűség, csak az a baj, ez tapasztalat. Nem sírni jövök, de ha felém mosolyog egy lány, akkor keresem a jóképű csávót, akire mosolyoghat, és általában meg is találom. Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok helyes, kevés nőnek tetszem, elég kevésnek. Sokszor próbálkoztam már, mindig én volt a 6., meg 7.aznap este, és ugyanúgy jártam, mint a többi. Persze, csajként lehet mondani, hogy menjek oda a 22. lányhoz, csak amíg ha hozzátok odamegy 5 csávó, akkor már boldogok vagytok, mert 5 srácnak tetszettél, akármennyire nem jöttek be neked, ez azért nyilván jól esik. Most ha nekem 22 lány nemet mond, akkor minek örüljek? Megvisel, hogy sose kellek első ránézésre senkinek, hogy a külsőmmel semmi sikert nem tudok elérni, és egy elutasítás elcseszi az estém. Minek csesszem el minden estémet? Amúgy tényleg nem szidok senkit, és nem utálom a lányokat se, de ha valaki odamegy egy lányhoz, messziről megmondom, hogy sikere lesz-e vagy sem. 23/F
2017. febr. 18. 13:35
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
16: Tudod kit nevezz te nevetségesnek..Nekem nem jönnek be az ilyen fitness gyúrós palik! Na, ehhez mit szólsz? A széles vállakat szeretem, meg a masszív mellkast, ennyi amiről el tudnám mondani hogy alapjáraton zsánerem, a többi nincs nálam meghatározva és még így is volt ez alól is kivétel, amikor egy igencsak vékony srácra voltam totál ráállca mert a mosolya és a szemei, a tekintete egyszerűen letaglózott. Ott végem is volt. És engem aztán elég dekoratív csajnak szoktak titulálni, mély dekoltázsú felsőket is szivesen hordok, hosszú szőke hajam van. Ja! És 7 éve vagyok párkapcsolatban és egyszer sem csaltam meg a párom. Így sem, hogy mélyen dekoltált felsőkben mutatkozon itt-ott. Szóval akkor én most hogy is vagyok könnyűvérű..???? N
2017. febr. 18. 13:38
 20/32 anonim ***** válasza:
81%
Szánalmasak vagytok. :D Bocs, de ezen a csajon látszik, hogy foglalkozik a külsejével, jelentős időt tölt el azzal, hogy így néz ki, ez neki fontos. Nem fog olyan faszikkal leállni, akik nem törődnek annyit a külsejükkel, mivel nem egyezne az értékrendjük. Számomra fontos a humor, így nem fogok összejönni olyannal, aki elsüt nekem egy rendőrös viccet pl., ennyi a lényeg. Hadd döntse már el mindenki, hogy kivel akar összejönni.
2017. febr. 18. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!