Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bepróbálkoznátok egy buliban egy ilyen csajnál? Vagy túl nagy falat lenne? Mi a véleményetek? Hogyan lehetne próbálkozni náluk?
Jó alakja van, ehhez ilyen ruhákban van ( rövid top, szűk farmer) és szép az arca is... emellett jól is táncol
én 25/F vagyok és múlt héten láttam egy buliban egy hasonló csajt, odamentem hozzá, de nagyon csúnyán nézett rám és rögtön arrébb is ment.. pedig nem tartom magam annyira csúnyának...inkább átlagos az arcom, de járok edzeni, szóval izmosabb az alkatom
"Ha állásinterjún együtt várakozol 5 magas, izmos pasival, és nő interjúztat, akkor felkelsz és hazamész?"
Állásinterjún jobb esetben a szakmai tudás és a tapasztalat számít, csajozásnál viszont kizárólag a kinézet meg az anyagiak. Ha van egy magas, izmos vetélytársad, akkor jobb kiszállni, sikered úgysem lesz.
Az egyébként a legfájóbb ebben, hogy itt minden nő bátorságra sarkallná az önmagukkal tisztában lévő faszikat, miszerint "nyugodtan, bátran ájjá' be hatodiknak, nyolcadiknak, huszadiknak a sorba nálunk, nőknél, mert lehet, te leszel a befutó és akkor tök jó lesz neked, de majd később jól a képedbe veregethessük, hogy bárcsak inkább a Huffnágel Pistát választottam volna helyetted". Na most tudni illendő ezekről az "igencsak megalapozott okosságokat" terjesztő nőkről, hogy pavlovi reflexszel pattannak meg az első népszerű, jóképű macsókával.
De nyugodtan álljatok csak be hatodiknak, tisztelt férfitársaim, van esélyetek: [link]
Komolyan, nevetséges nők járnak ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!