Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Bepróbálkoznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Bepróbálkoznátok egy buliban egy ilyen csajnál? Vagy túl nagy falat lenne? Mi a véleményetek? Hogyan lehetne próbálkozni náluk?

Figyelt kérdés

[link]

Jó alakja van, ehhez ilyen ruhákban van ( rövid top, szűk farmer) és szép az arca is... emellett jól is táncol

én 25/F vagyok és múlt héten láttam egy buliban egy hasonló csajt, odamentem hozzá, de nagyon csúnyán nézett rám és rögtön arrébb is ment.. pedig nem tartom magam annyira csúnyának...inkább átlagos az arcom, de járok edzeni, szóval izmosabb az alkatom

2017. febr. 18. 12:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
20-as, attól, hogy valaki nem helyes, még törődhet a külsejével. Büszkén mondhatom, hogy amit tudtam, azt kihoztam magamból, de valószínű kevés lenne egy ilyen lánynál. Ő szerencsés volt, én nem. Ennyi.
2017. febr. 18. 14:18
 22/32 anonim ***** válasza:
67%

engem aztán elég dekoratív csajnak szoktak titulálni, mély dekoltázsú felsőket is szivesen hordok, hosszú szőke hajam van. Ja! És 7 éve vagyok párkapcsolatban és egyszer sem csaltam meg a párom. Így sem, hogy mélyen dekoltált felsőkben mutatkozon itt-ott. Szóval akkor én most hogy is vagyok könnyűvérű..????

Úgy, 19-eske,hogy olyan árut kínálgatsz, ami igazából nem eladó.

2017. febr. 18. 14:32
 23/32 anonim ***** válasza:
45%
23: 😂😂😂 Te beteg vagy. A barátomnak tetszenek a felsőim, nekem ez számít.;)
2017. febr. 18. 14:35
 24/32 anonim ***** válasza:
Nem járok bulizni... De ha ahova járok látnám, valamit próbálnék, nem rögtön letámadni, hanem barátkozni, és ha az jól alakul akkor ott már látható hogy hogyan tovább.
2017. febr. 18. 15:24
 25/32 anonim ***** válasza:
66%
27: Ne haragudj már meg, haver, hogy van mellem..Szégyenkeznem kellene miatta? Nyáron pedig nem fogok a kedvedért állig pulcsiban járkálni. Neked inkább Irakban kellene nőt keresni, nem..(?)
2017. febr. 18. 15:40
 26/32 anonim ***** válasza:
6%
Milyen szerencse, hogy a mélyen dekoltált felső meg az állig érő pulcsi között van átmenet. Kár, hogy ez valakinek nem tűnt fel és azt hiszi, csak akkor ér valamit, ha mindene kint van.
2017. febr. 18. 17:10
 27/32 anonim ***** válasza:
Mindenki azt igyekszik megmutatni magából, ami ér valamit. Ha valakiben a melle az egyetlen érték, akkor azt.
2017. febr. 18. 17:20
 28/32 anonim ***** válasza:
30: Gyerekek, nektek zárdában lenne a helyetek😂 Miért veszitek ezt ennyire komolyan?? És a stranddal mi a helyzet? Tehát bennem semmi érték nincs csak a mellem, hmm? Kíváncsi lennék, hogy akik itt így nyilatkoznak, azok mennyi komoly kapcsolatot tudnak felmutatni..Csak mert én egy 4 éveset és ez utóbbit, amely immáron 7 éves kapcsolat. Gondolhatod, hogy nem azért voltak/vannak velem, mert a mellemen kívül egy semmi lennék. Ennyit erről. Bírom, hogy valaki olyan akar engem párkeresésből kioktatni, meg hogy egy nőnek hogy kellene viselkednie, aki még egy barátnőt se tudott összehozni...
2017. febr. 18. 18:46
 29/32 anonim ***** válasza:
Hm, én pl nő vagyok, tizensok éve kapcsolatban, abból 5 év házasság, ne vagdalkozzál. Ez a nonstop kilógó mellű felhasználónak szól. Igaza van annak, aki azt írta, mindenki azt mutatja meg, ami értékes benne. Nekem is van mellem, szép is, mégsem mutogatom úton-útfélen és képzeld, nem is állig érő pulcsiban járok (csak télen), szóval tök sületlenségeket hordasz itt össze több hozzászóláson keresztül és már unalmas.
2017. febr. 18. 20:23
 30/32 anonim ***** válasza:
😂 Nem non stop lóg ki.
2017. febr. 18. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!