Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálsz, amikor úúúúúgy hiányzik, hogy a falat kaparod már?
Van egy srác, akivel nagyon jóban vagyunk, lehet, hogy lesz belőle valami (szeretném). Nem járunk együtt, de ha találkozunk, beszélgetünk, és szoktunk a FB-on is írni egymásnak.
Most kicsit meghülyültem, annyira de annyira hiányzik, hogy nem tudom, mit kezdjek magammal!!!!!!! Legszívesebben a városban köröznék egész nap, hátha találkozunk (nem tudom, hol lakik pontosan - szerencsére, szerencséjére! :-D ). A FB fiókom is százszor megnézem percenként, írt-e már. Délben már váltottunk üzenetet, szerintem estig már nem fog írni, sőt lehet, majd csak holnap, de addig leszedem a vakolatot a falról! :-)))
Ti szoktatok így lenni? Mit csináltok olyankor?
#1- es jól megmondta. Helyesen válaszolt a kérdésre :D
amúgy meg kisanyám ezt hívják szerelemnek.
Jaj ismerős..Én jórég láttam a srácot aki tetszik,és most még várnom kell 1 hetet..megőrülök már:D
Nincs meg a száma? Hívd fel:)
És kitartás:D Tudom milyen rossz tud lenni
meg van a száma, de sose hívtam még, mit mondjak neki??!! Hogy légyszi bújj már ki a szobádból, és járkálj a házunk előtt, mert belepusztulok a hiányodba :-D
Annyira bizalmas és szoros kapcsolatban nem vagyunk azért, hogy nyíltan találkára hívjam.
Kitartás neked is!!!! Huh, egy hét??!! Az rengeteg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!